VIDELI NLO IZNAD KUĆE? Sofija tvrdi da je fotografisala vanzemaljce! (VIDEO)

Fotografiju je snimila ćerka Sofija. Dok je slikala brata, na nebu je, kako tvrdi, primetila nešto što liči na svemirski brod. Veliki obris je nestao nakon nekoliko sekundi i više ga nije videla

  • 53

Porodica Zorić iz Prijakovaca kod Banjaluke zabeležila je zanimljive i neobične fotografije neba iznad svoje kuće. Na fotografijama koje su snimili mobilnim telefonom vidi se, tvrde, nepoznati leteći objekat.

PANIKA U AFRICI: Na nebu se pojavili oblici nalik na vanzemaljske brodove (FOTO)

Prizor ih je, kažu, ostavio u čudu, a potpuno su sigurni da su čudo i videli.

Mislim, kako ne verovati. Haj’te mi sad vi recite. Ako vidite, znači. Ja slobodno dajem da se slike provere, da stručnjaci pogledaju. Jednostavno, nešto ima. Šta, neka se utvrdi - ispričao je Pero Zorić.

Fotografiju je snimila njegova ćerka Sofija. Dok je slikala brata, na nebu je, kako tvrdi, primetila nešto što liči na svemirski brod. Veliki obris je nestao nakon nekoliko sekundi, i više ga nije videla. Tek kada je pregledala četiri fotografije, shvatila je, kaže, o čemu se radi.

Pa, ja sam razmišljala šta je to, onako, malo sam se bila prepala, nisam znala šta je. Verovala sam, ali nisam baš. Onako, i da i ne, ali sad malo više verujem - kaže Sofija Zorić.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Banjaluka.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zxcvbnm

    14. decembar 2015 | 00:47

    Ja sam ziv svedok da postoji nesto sto nije s nase planete to sam odavno video i nisam hteo nikome da pricam da nebih ispao lud sve dok jednog dana nisam ponovo video ali ovog puta bila je i zena i sestra pored mene i to sto smo videli je stajalo sigurno 10 minuta naj manje ali u to vreme nisupostojali mobilni telefoni da bih mogao da ga slikam tako da nam je samo ostalo da se secamo i da verujemo drugimljudima kada vide tako nesto slicno

  • Prava istina

    14. decembar 2015 | 00:26

    Videćete i vi koji ne verujete pa će biti kuku lele joj

  • Komentarbl

    14. decembar 2015 | 00:56

    Ponudili su orginale slika odmah na analize, koje su god potrebno, i sta ce biti kada se utvrdi da su orginal, kako ce pojedini onda pljuvati !!! Svakako smatram da je sve autenticno i volio bi da strucnjaci po i potvrde pa da svima zacepe usta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA