NA DŽIPU ISLAMSKE DRŽAVE STOJI IME JEDNOG VODOINSTALATERA: Nećete verovati kroz kakav pakao je prošao taj čovek! (FOTO)

Oberholcer je prodao džip kompaniji za preprodaju vozila "Teksas Ford", koja je zatim prodala automobil bez uklanjanja reklame sa vodoinstalaterovim imenom i brojem telefona

  • 15

Na jednom od propagandnih snimaka Islamske države pojavio se džip na čijim vratima je pisalo ime vodoinstalatera Marka Oberholcera. 

OVO JE VAŠ POSLEDNJI KRSTAŠKI RAT, UNIŠTIĆEMO RIM: Džihadisti objavili snimak od kojeg će vam se dići kosa na glavi! (VIDEO)

Oberholcer je prodao džip kompaniji za preprodaju vozila "Teksas Ford", koja je zatim prodala automobil bez uklanjanja reklame sa vodoinstalaterovim imenom i brojem telefona.

Fotografija na kojoj džihadisti ispaljuju protivavionske hice sa vodoinstalaterskog džipa osvanula je još u decembru 2014. godine, a Oberholcer kaže da mu se život od tog trenutka pretvorio u pakao.

- Ispod fotografije je pisalo: "Koristimo vodoinstalaterski džip protiv vladinih snaga u Alepu". Do kraja tog dana, primio sam skoro 1.000 pretećih poziva iz cele SAD. To je bilo traumatično, pretili su mi smrću, paljenjem radnje, kao i da će mi povrediti porodicu - rekao je Mark Oberholcer, koji je podneo tužbu protiv "Teksas Forda", koji je njegov džip očigledno prodao teroristima.

Oberholcer je morao da se preseli u drugi grad sa porodicom, samo kako bi izbegao maltretiranje. Takođe, saslušavali su ga FBI i Državna bezbednost SAD, čiji agenti su mu "snažno preporučili da se dobro pripazi, jer ima mnogo ludaka koji bi mogli da ga povrede". Oberholcer od "Teksas Forda" traži odštetu od milion dolara zbog "prevare, nanošenja duševnog bola, nezakonite distribucije kompanijskog loga i klevete

(Telegraf.rs / Izvor:  Independent)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča-deda

    14. decembar 2015 | 00:53

    Štasmrdi u celoj priči.Kolone džipova-vidljeve i na satelitskim i snimcima izviđačkih aviona i dronova,pa još u pustinji na brizanom prostoru.A nisu uništene,ko ovda koga ebe u zdrav mozak.

  • Mar

    14. decembar 2015 | 00:23

    Pa sta sam nije skinuo logo

  • Srki

    14. decembar 2015 | 00:52

    Ha ha kakav peh.Ne bi bilo loše ponekad razmisliti pre nego se nešto uradi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA