OBRT NA SUĐENJU MAŠINIM OTMIČARIMA: Francuskinja optužila muža da je SVE sam ISPLANIRAO!

- Jednog dana samo je došao i rekao da se spremimo za put. Nismo znale gde idemo, ali nismo ni pitale, jer to nije bio prvi put da nas tako povede negde. On je bio jako agresivan i preke naravi, plašile smo se i zbog toga ništa nismo smele da pitamo, rekla je u svoju odbranu Gorin tvrdeći da nije znala ništa o njegovom planu za otmicu deteta

  • 6

Sebastijan Branšu Mišel, njegova supruga Gorin Aleksija Sandrin Branšu i njena ćerka Emelin Ulijet Krištel, koji su optuženi da su 13. marta ove godine u naselju Braće Jerković oteli dvogodišnju Mašu Prenković negirali su danas na početku suđenja pred Specijalnim sudom u Beogadu da su počinili krivično delo koje im se stavlja na teret.

 

STRAVIČNA OPTUŽBA: Francuz tvrdi da su roditelji male Maše UČESTVOVALI U OTMICI sopstvenog deteta!? (FOTO)

 

Svo troje izjasnili su se da nisu krivi za otmicu devojčice, uprkos tome što je policija posle potere pronašla dete u njihovom automobilu!

 

Sebastijan Branšu Mišel, koji je označen kao organizator kriminalne grupe koja je, prema navodima optužnice otela devojčicu kako bi Emelin pred sudom u Francuskoj na osnovu lažnog DNK dobila starateljstvo nad ćerkom, odbio je da iznosi svoju odbranu.

 

Njemu se na teret stavlja da je organizovao put, obezbedio automobil, a potom iz ruku majke oteo devojčicu.

 

Printskrin: RTS, MUP Srbije

Printskrin: RTS, MUP Srbije

 

Gorin Aleksija Sandrin Branšu, za otmicu devojčice okrivila je supruga, tvrdeći da ona kao ni njena ćerka nisu znale ni gde putuju, niti da je on imao plan da otme dete.

 

- Jednog dana samo je došao i rekao da se spremimo za put. Nismo znale gde idemo, ali nismo ni pitale, jer to nije bio prvi put da nas tako povede negde. On je bio jako agresivan i preke naravi, plašile smo se i zbog toga ništa nismo smele da pitamo, rekla je u svoju odbranu Gorin tvrdeći da nije znala ništa o njegovom planu za otmicu deteta.

 

 

Ovu verziju podržala je i njena ćerka.

 

- Ja imam ćerkicu koja je napunila dve godine, da mom detetu to neko uradi, ne znam šta bih mu učinila. Videla sam kako je oteo dete iz ruku te žene, koja je potrčala za kolima. Bila sam u šoku, ne znam zašto je to uradio - ispričala je okrivljena pred Specijalnim sudom, iznoseći identičnu odbranu kao i njena majka.

 

Tokom iznošenja odbrane pred Specijalnim sudom ona je detaljno govorila kako su najpre otišli u Rumuniju, šetali i kupovali, a onda došli u Srbiju. Ispričala je da je njen suprug bio nervozan.

 

- Mi nismo kriminalci, mi nismo članovi nikakve organizvane grupe. To je bila porodica, ni jednog momenta tokom puta nije bilo reči da će da otme dete, niti je pomenuo da planira da uradi tako nešto. Nisam znala šta mu je u glavi. Ni ja, a ni moja ćerka, nikada to nebi dozvolile - rekla je optužena, koja je često plakala tokom iznošenja odbrane.

 

Optuženi Francuzi nalaze se u pritvoru od hapšenja 13. marta ove godine.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    14. decembar 2015 | 12:38

    Ако је плакала - мање ће да пишки.

  • Ne verujem

    14. decembar 2015 | 18:08

    Svaki put kad se oni spomenu ispricana je neka nova prica. Sve neverovatnije od neverovatnijeg. A ko je onda to dete drogirao u autu, kad su vozili kao ludi ka granici? Jer smo citali da dete nije reagovalo previse uzbudjeno kad je pronadjeno. Svi su krivi za sve, a ne moze ihopavdati ni retardiranost.Bojim se da se ta bagra ne izvuce. Bojim se da ce ih cela Srbija lincovati... Neka nase sudstvo dobro obrati paznju, i neka ih ne predaje nikome da im se sudi mimo Srbije.

  • Branislav

    14. decembar 2015 | 17:05

    ne bih se iznenadio da ih puste iz zatvora posle par meseci. Pa vec smo svi zaboravili onu americku bitangu sto je nozem ubo onog kosarkasa. platio kauciju i gde je sada? Svi cute,a bitanga pokusala ubistvo . Cik da neko pokusa u Americi to isto da uradi . A ovi Francuzi su odavno trebali biti kaznjeni ,svako po dvadesetpet godina robije ,pa neka trunu u zatvoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA