SRPSKI FILM O NAVIJAČIMA OSVAJA JAPAN: Premijera "Varvara" 20. januara (FOTO) (VIDEO)

Srpski film "Varvari" će u januaru 2016. godine ugledati svetlost u japanskim bioskopima

  • 2

Srpski film "Varvari" koji je izašao 2014. godine, uskoro stiže u bioskope u Japanu!

Naime, debitantski film reditelja Ivana Ikića će se prikazati u ovoj dalekoj zemlji, a prema prvim informacijama, u ovoj dalekoj zemlji u jeku je reklamna kampanja i Japanci su više nego zainteresovani za ovo srpsko ostvarenje.

- Moj film "Varvari" će biti premijerno pirkazan 20. januara. Posle toga ću biti u prilici da vam kažem nešto više o svemu - kratko nam je prokomentarisao novonastalu situaciju reditelj Ivan Ikić.

Radnja filma počinje 17. febraura 2008. godine, kada je Kosovo proglasilo nezavisnost, pa su usledile velike demonstracije u Beogradu. Glavni glumac Željko Marković (Luka) igra tinejdžera koji odrasta u Mladenovcu gde sa svojim najboljim drugarom Flešom (Nenad Petrović) vodi navijače lokalnog kluba.

Međutim, ubrzo saznaje da je otac, za koga je mislio da je nestao na Kosovu, zapravo živ i da pokušava da ga pronađe preko socijalne radnice, a da njegova majka to krije od njega. Njegov život počinje da se menja iz korena...

Upada u velike probleme zbog kojih ga i društvo napušta, i jedini izlaz vidi u tome da sa navijačkom grupom krene za Beograd na demonstracije. I dok huligani po centru grada ruše sve pred sobom, Luka skuplja hrabrost da se susretne sa svojim ocem.

Nadamo se da će film imati veliku popularnost u ovoj dalekoj zemlji.

Pogledajte video:

(Marina Bojić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moja S Ime

    14. decembar 2015 | 15:59

    Gluplji film nisam gledao...

  • Scipion

    16. decembar 2015 | 14:42

    Докле ћемо ми да извозимо нашу бруку и да снимамо филмове у којима се приказујемо као варвари и дивљаци? А филм је вероватно небулозан и никакав као и оно ,,Шишање".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA