OVDE DŽIHADISTI ZAKOPAVAJU ŽIVE ŽENE: Po zidovima tamnica one noktima urezuju slike iz svog života i žive u mraku! (VIDEO)

Žene Jezida su bile uhvaćene u Iraku a onda su smeštene u male podzemne ćelije u pustinji Sirije

  • 9

U pustinji na severu Sirije otkrivene su zastrašujuće tamnice u kojim ISIS čuva žene zatvorenike. Džihadisti su bili primorani da se povuku iz ovog područja, pa su tako pronađene komore koje su bile zakopane ispod pustinje.

BRUTALNOM TERORU NEMA KRAJA, STRADAJU I NEVINA DECA: Džihadisti ubijaju bebe sa Daunovim sindromom! (VIDEO)

Kurdski borci su naišli na niz malih komora koje su iskopane u severnoj Siriji. Veruje se da su žene Jezida bile uhvaćene u okolini Sinjara u Iraku, gde su držane kao zatvorenici u majušnim ćelijama.

U ovim ćelijama su jedva imale prostora za kretanje i svaki dan su provodile u potpunom mraku. Očajne zarobljenice su izgrebale potresne slike svojih kuća na zidovima ovih komora. Na jednoj od njih su prikazani kuća i vrt sa automobilom parkiranim ispred, kao i dnevnik jedne od zatočenica.

Pripadnici Islamske države su ubili stotine Jezide i kidnapovali na desetine žena kada su upali iz Sirije u severni Irak prošle nedelje. Ali kurdski borci su uz podršku koalicije i vazdušnih udara uzvratili udarac i ponovo zauzeli ovu oblast.

Neke TV ekipe su čak izveštavale o sahranjenim telima džihadista koje su viđali u plitkim grobovima pored puta. Islamska fabrika bombi u kojoj su pravljeni uređaji za samoubice srušena je tokom bombardovanja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pelivan

    15. decembar 2015 | 15:26

    Dobro jutro Reality Kao što neko reče. Možda mi pogrešno čitamo Koran jer milioni muslimana koji terorišu svet a mi ih zovemo radikalni muslimani tvrdi da treba ubiti sve nevernike.

  • aa

    15. decembar 2015 | 14:50

    dezinformacije ! ljudi ne vjerujte nikome,, imate svoju glavu - razmisljajte, analizirajte, istrazujte.. ne dopustite da padnete pod njihov uticaj, jer tad ce te biti kao zivotinje, cak i gori.... (misli se na medije*) osvijestite se dok jos mozete..!

  • TT

    15. decembar 2015 | 18:04

    Od ISILovih zveri ništa ljudskoga nije ni očekivati. Oni kao da su iskočili iz nekoga horor filmova o zombijima. A s obzirom da je Amerika umešala prste u njihov nastanak ne bi me čudilo da su ISILovci glavni junaci u horor filmu po želji i u skladu sa američkom režijom i scenarijem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA