ŽENA - BOMBAŠ SAMOUBICA STIŽE U SRBIJU! Srpski specijalci i BIA vraćaju kući Elmu treniranu da ubija za ISIS!

Elma Đušinac (21), koja je u Bosni i Hercegovini uhapšena pod sumnjom da je povezana s terorizmom, do kraja nedelje će biti dovedena u Srbiju

  • 11

Elma Đušinac (21), koja je u Bosni i Hercegovini uhapšena pod sumnjom da je povezana s terorizmom, do kraja nedelje će biti dovedena u Srbiju u pratnji pripadnika BIA i MUP-a Srbije i članova njene porodice.

 

DŽIHADISTA JOJ JE ISPRAO MOZAK PREKO FEJSBUKA, SADA "UBIJA" LJUDE BOMBAMA! Ispovest oca čija je ćerka otišla u ISIS

 

CRVENI ALARM U SRBIJI ZBOG TERORIZMA! Uhapšena ŽENA RATNIK ISISA - Trenirana da bude BOMBAŠ SAMOUBICA

 

Kako prenosi "Alo" doneta je odluka da se Elma Đurašinac izruči Srbiju a njen "povratak" nadgledaće pripadnici BIA. Od hapšenja 24. novembra u Kalesiji ova državljanka Srbije zadržana je u Službi za poslove sa strancima BiH i u međuvremenu joj je izrečena mera proterivanja, uz zabranu ulaska na teritoriju BiH u trajanju od pet godina.

 

JEZIVO: Džihadisti iz Srbije vodili žene i decu da UBIJAJU i KOLJU za ISIS!

 

Foto-ilustracija: Twitter

Foto-ilustracija: Twitter

 

Bezbednjaci će doći po nju sa članovima njene porodice i dovešće je u Srbiju, a verovatno će boraviti nekoliko dana u Novom Pazaru. Naši inspektori će pokušati da joj predoče u kakve opasne stvari je uvučena zbog udaje za Enesa Mešića, koji je vehabija i povratnik iz Sirije, i objasniće joj kakve sve grozote je on radio svojim prethodnim ženama. Elma će se vratiti životu u naselju Bošnjačka mahala u Kosovskoj Mitrovici, gde je i do udaje živela sa roditeljima. Svakako će biti pod stalnim nadzorom naših bezbednosnih službi.

 

Služba za poslove sa strancima BiH je 24. novembra od Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) preuzela i procesuirala slučaj Elme Đušinac, kojoj je zbog kršenja odredaba Zakona o kretanju i boravku stranaca i azilu izrekla meru proterivanja, uz zabranu ulaska na teritoriju BiH u trajanju od pet godina.

 

Fot-ilustracija: AP/Tanjug

Fot-ilustracija: AP/Tanjug

 

Neposredno pre hapšenja Elma je planirala da sa suprugom ode u Siriju. Iako su pripadnici bosanske Agencije za istragu i zaštitu (SIPA) istog dana uhapsili i Mešića, on je odmah posle saslušanja pušten na slobodu. Nalog za hapšenje Elme Đušinac stigao je direktno iz Beograda, jer se ona u Srbiji nalazi na plavoj poternici Interpola zbog nezakonitih aktivnosti.

 

Porodica Đušinac nije odobravala Elminu udaju za Mešića, koga je upoznala na Fejsbuku. Mešić je odranije poznat bezbednosnim službama u regionu, a prošle godine je uhapšen sa još 12 osumnjičenih zbog vrbovanja ljudi za rat u Siriji i Avganistanu i organizovanje terorističkih grupa. Posle tri meseca pušten je iz pritvora i tada je pobegao na sirijsko ratište.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • не разумем

    16. decembar 2015 | 09:12

    Зашто остављате овог монструма на слободи ? Највероватније мора прво да нас побије па онда да реагујете

  • Crna Srbijo

    16. decembar 2015 | 09:49

    Pa ovo samo u Srbiji ima!! Da ti neku teroristkinju dovodis ovde, da boravi, dok joj predocavas za koga se udala! Aloooo! Kao i Bosna bre- reaguj ODMAH! Eee, zemljo...

  • Šahbaz

    16. decembar 2015 | 07:42

    U kanalizaciju sa njom!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA