(VIDEO) NEVIĐENA JURNJAVA I HAPŠENJE U NOVOM SADU: Policajci ih oborili na zemlju, a u kolima pronašli EKSPLOZIV I PUŠKOMITRALJEZE!

Zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija uhapšeni su M. T. (30) i P. G. (21), iz opštine Krupanj koji su neprijavljeno boravili na području Bačke Topole

  • 22

Posle višemesečnog operativnog rada, novosadska policija zaplenila je veliku količinu eksploziva i naoružanja i uhapsila dvojicu osumnjičenih, kada je presekla lanac krijumčarenja oružja.

EVO KAKO SU SRPSKE PUŠKE DOSPELE U RUKE TERORISTA: Direktor "Zastave" otkrio put našeg oružja do ISIS-a!

Sinoć, oko 19.30 časova, operativci kriminalističke policije i pripadnici Odreda žandarmerije pronašli su u automobilu subotičkih registracija oko tri kilograma plastičnog eksploziva velike razorne moći, dva detonatora, devet ručnih bombi, tri automatske puške, dva puškomitraljeza i 160 puščanih metaka, kalibra 7,62.

PUN AUTOMOBIL ORUŽJA, EKSPLOZIVA I MUNICIJE: Privedeno šest osoba zbog sumnje da su teroristi!

Eksploziv i deo oružja pronađen je u prtljažniku, a ostalo naoružanje bilo je sakriveno u tapaciranim delovima „mazde“.

Zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija uhapšeni su M. T. (30) i P. G. (21), iz opštine Krupanj koji su neprijavljeno boravili na području Bačke Topole.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Držao u kući PET KILOGRAMA EKSPLOZIVA, pa ga uhapsili!

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Obojici je određeno zadržavanje, do 48 sati, po odobrenju nadležnog javnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje, u zakonskom roku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    16. decembar 2015 | 15:53

    Ne shvatam, ako imaju vise od 18 godina , zbog cega se stalno PIŠU inicijali, a ne imena i prezimena. Neka se zna ko je, kako bi se ljudi sklonili ili zaštitili od takvih.

  • BOZA ZEMUNAC

    16. decembar 2015 | 16:24

    ZAŠTO INICIJALI ? DOKLE.

  • Dr. za rock and roll

    16. decembar 2015 | 12:58

    KAPA DOLE MAJSTORI-- !!!! Hvala sto cistite ulice od ubica....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA