TATA, NE DAJ DA ME SILUJU I PROGLASE KU*VOM: Spreči to pre nego što počne! (VIDEO)

- Spreči i zaustavi ovo pre nego se uopšte pojavi šansa da započne - ovim rečima devojčica moli svog oca da se brine o njoj

  • 3

Istraživanja Svetske zdravstvene organizacije su pokazala da je jedna od tri žena doživela seksualno nasilje tokom svog života.

STOP NASILJU NAD ŽENAMA: U Beogradu održan protest protiv sve učestalijih zločina! (FOTO)

Oko 85.000 žena bude silovano svake godine samo u Engleskoj i Velsu. Video koji je objavio "Care Norway" šalje poruku svim očevima i onima koji to žele da budu da ne žmure pred ovim nasiljem.

Mini film je urađen iz perspektive nerođene devojčice, a u njemu su opisane poteškoće i prepreke koje je očekuju u životu.

- Biću rođena kao devojčica, što znači da će me kad budem imala 14 godina dečaci iz odeljenja nazivati ku*vom, ku*kom i pi*kom, i mnogim drugim imenima. To dečaci rade nekad samo iz zabave. Zato ne brini, ja razumem to - uvodne su rečenice na snimku.

Na snimku se dalje vidi njeno odrastanje, od prvih fizičkih i seksualnih kontakata sa dečacima u 16. godini do silovanja koje joj se dešava u 21. godini. Međutim, kada upoznaje idealnog čoveka, muškarca iz svojih snova, drama se ipak nastavlja.

- Spreči i zaustavi ovo pre nego se uopšte pojavi šansa da započne - glasi zaključak.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velislav

    16. decembar 2015 | 19:49

    Ove srceparajuće poruke se kose sa zakonima i kaznama za počinioce ovakvih krivičnih dela. Šta je sa ubicom male Tijane? Zatvor mu dođe kao odmaralište. Kada bi zakoni bili takvi da silovatelji ni ne pomisle da počine ova gnusna dela, više bi se postiglo nego na bilo koji drugi način.

  • liz

    16. decembar 2015 | 19:58

    ovo je jako mucno i za citanje a i za gledanje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA