Danijelina AGONIJA traje već 5 godina, a samo joj treba PREVOZ da bi otišla na LEČENJE!

Samo medicinski transfer Danijelu Kovačević (23) iz Inđije, koja je prilikom porođaja carskim rezom upala u komu, deli od početka lečenja, SRBIJO POMOZI!

  • 39

Hitno potreban adekvatan medicinski sanitet da bi se Danijela Kovačević (23) iz Inđije, majka petogodišnje devojčice, koja je zbog komplikacija prilikom porođaja carskim rezom upala u komu, prebacila početkom 2016. godine na lečenje u inostranstvo.

POMOZIMO MAJCI DA OTVORI OČI I PRVI PUT VIDI SVOJU ĆERKU (5): Njima je svaki minut bitan! (FOTO)

Početna suma koja je neophodna za nastavak Danijelinog lečenja u Nemačkoj, konačno je, posle višegodišnje mukotrpne borbe sakupljena. Njena porodica je dobila potvrdu o prijemu na hospitalizaciju za početak 2016. godine.

Međutim, do tada je hitno potrebno omogućiti medicinski transfer, koji je sve što je deli od početka lečenja.

Porodica i njeni prijatelji pozivaju sve da se uključe i pomognu kako bi se ona konačno poslala na medicinski tretman, koji joj je neophodan. Danijeli se i dalje može pomoći slanjem SMS poruke na 1727.

Foto: Promo Foto: Promo

Pomozimo ovoj majci da se probudi iz kome! Njena agonija traje već 5 godina!

Danijela Kovačević imala je 17 godina kada se 13. oktobra 2009. godine porodila u Novom Sadu, i na svet donela malu Mariju. Njena sreća pretvorila se u tragediju, kada je u porodilištu dobila sepsu, koju je jedva preživela, a zbog koje je upala u budnu komu i u tom stanju vegetiranja je i danas.

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • T

    17. decembar 2015 | 13:49

    Nek zovnu premijera vucka. Kad je dao za srebrenicu 5milki moze da nadje negde i par desetina hiljada evra za transport. Kao i obicno sirotinja ce pomoci sirotinji

  • danijela

    17. decembar 2015 | 22:11

    Ovu tuznu pricu, pratim godinama, i stvarno ne znam sta reci, toliki ljudi, tolika bogatstva, a tako malo savesti i svesti.Zato ljudi, tako malo jos treba da se pomogne ovoj nesretnoj devojojci.Posaljite SMS, uplatite koliko mozete,ucinite dobro delo.

  • Mislim

    17. decembar 2015 | 16:11

    Nedo bog nikome!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA