(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POLICAJAC OD 130 KILA PRETUKAO ŽENU NASRED ULICE samo zato što je prošla na crveno!

- Za ženom je odmah došao policajac od nekih 130 kilograma i pitao je da li zna šta je učinila. Žena je nešto odgovorila i krenula dalje, ali policajac ju je sustigao, svom težinom se bacio na nju, srušio je na beton u haustoru i vezao lisicama - rekla je radnica iz obližnje radnje

U samom centru Osijeka u Hrvatskoj dogodio se incident kada je policajac brutalno srušio ženu na beton i vezao je lisicama. Naime, ona je prešla ulicu na semaforu dok je bilo upaljeno crveno svetlo što je očigledno bio razlog ovakve reakcije službenog lica.

TRAŽILI SU GA I VIDOVNJACI I DETEKTIVI: Ispovest majke čiji je sin nestao pre 16 godina! (FOTO)

- Sestra je videla da je žena prešla preko zebre dok je bilo crveno svetlo na semaforu. Za ženom je odmah došao policajac od nekih 130 kilograma i pitao je da li zna šta je učinila. Žena je nešto odgovorila i krenula dalje, ali policajac ju je sustigao, svom težinom se bacio na nju, srušio je na beton u haustoru i vezao lisicama. Kolegice i ja izišle smo iz poslovnog objekta i sve videle. Žena je zapomagala "Upomoć ljudi. Pomozite mi!". Skupilo se mnogo ljudi i svi smo govorili policajcu da pusti tu jadnu ženu koja mu jedva dođe do lakta - rekla je radnica iz obližnjeg objekta.

Policajcu u intervenciji ubrzo su se pridružile i kolege koji su mu pomogle u odvođenju žene u policijsko vozilo.

Žene koje su bile svedoci ove nasilne policijskoe reakcije na prekršaj, kažu da je to bilo strašno i za videti.

- Da je uradila ne znam šta, nije u redu da policajac tako skače po ženi. Kad ju je srušio, kleknuo je na nju, a ona je zapomagala. Kada joj je stavio lisice žena se, očito šokirana, pokušala oteti, ali joj je tako zavrnuo ruku da mislim da joj je rame iskočilo. Ovo je prestrašno. Videla sam da se radi o ženici koja baš i nije neka opasnost za okolinu. Bila je skromno obučena i imala je patike na nogama. Sigurno i nema novac za kaznu zato što je prešla ulicu na crveno. Da je bila kakva mlađa žena, doterana i u štiklama, policajac sigurno ne bi tako skočio na nju, nego bi joj možda i oprostio što je prešla ulicu kada nije trebalo - kaže Osječanka koja je bila svedok celog slučaja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: glas-slavonije.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bojan

    17. decembar 2015 | 16:29

    Citam komentare i ne mogu shvatiti ove sto zale gospodju,da jeste sramota sto uvrce ruku starijoj gospodji,ali kad ti se sluzbeno lice obrati(licno ih ne volim i da imao sam problema sa tim istim policajcima)u ovom slucaju vise puta,a ti ladno kazes i šta vise bezobrazno sta hoces pusti me imam svojih problema.E pa djurja nece moci ove noci.Ajde da svi prelazimo ulicu na crveno i vozimo automobil 120km/h jer svi imamo problem u ovim nasim mocnim drzavicama.

  • Milicajac

    17. decembar 2015 | 16:31

    I treba tako, da je auto udarilo ode na robiju vozac.A sad ce da se nauci pameti!

  • Ivan

    17. decembar 2015 | 15:47

    Sa jedne strane mi je žao starije gospođe ali s druge strane policajac je potpuno u pravu. U Americi bi joj sasli ceo šaržer u glavu zbog izbegavanja naređenja da stane. Razumem da ona ima neke probleme privatne ili neke druge vrste ali kad policajac kaže da staneš onda mora da staneš i tu se završava svaka priča. Ova gospođa je pokušala praktično da ode i pored naređenja. Razlog za privođenje jeste bizaran a snimak stresan jer svi poistovećujemo ovu ženu sa svojim majkama ali žena je pogrešila što je prešla na crveno, šta da se radi zakon je jasan u tom pogledu, a onda pokušala da izbegne kaznu bežanjem. Da ukrala nešto i bežala druga priča bi se pričala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA