U Srbiji danas MAGLA i MRAZ tokom dana malo TOPLIJE

Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura od 3 do 9 stepeni, u predelima sa maglom oko 0 stepeni

  • 0

U Srbiji u petak jutro hladno, maglovito i sa mrazem. Tokom dana promenljivo oblačno i malo toplije, a u pojedinim nizijama i kotlinama magla će se zadržati i tokom većeg dela dana i u tim predelima biće malo hladnije.

UJUTRU MRAZ I MAGLA: A posle sledi IZNENAĐENJE!

Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura od 3 do 9 stepeni, u predelima sa maglom oko 0 stepeni.

U Beogradu u petak jutro hladno i sa mrazem. Tokom dana biće promenljivo oblačno. Vetar slab, jugoistočni. Maksimalna temperatura 5 stepeni.

U subotu promenljivo oblačno i toplije, ponegde sa veoma slabom kišom, na planinama sa susnežicom i slabim snegom, uglavnom u zapadnim i jugozapadnim predelima.

Narednih dana jutra će biti sveža, ponegde maglovita i sa mrazem. Tokom dana pretežno sunčano i relativno toplo za ovo doba godine, jedino se u pojedinim nizijama i kotlinama magla i niska oblačnost očekuju tokom celog dana i u tim predelima biće hladnije. Maksimalna temperatura i do 12°C, u predelima sa maglom hladnije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA