NOVE ŽRTVE U EGEJSKOM MORU: Utopilo se 18 migranata!

Prema podacima Ujedinjenih nacija, više od 800.000 izbeglica prešlo je Sredozemno more na putu ka Evropi ove godine, a preko 3.400 je poginulo u tom pokušaju

  • 1

Najmanje 18 ljudi se utopilo kada je tokom noći potonuo brod koji je plovio u Egejskom moru ka grčkom ostrvu Kalimnos, javili su rano jutros turski mediji.

Kako je izvestila turska novinska agencija Dogan, pripadnici turske obalske straže spasili su 14 osoba, među kojima je bilo Sirijaca, Iračana i Pakistanaca, preneo je AFP.

OVA TUGA JE POSTALA SVAKODNEVNICA: Udavilo se četvoro izbeglica, od kojih je dvoje dece

Prema podacima Ujedinjenih nacija, više od 800.000 izbeglica prešlo je Sredozemno more na putu ka Evropi ove godine, a preko 3.400 je poginulo u tom pokušaju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momo

    19. decembar 2015 | 13:09

    Nema ovome kraja! Treba ih kupitibsa tih brodova i vracati nazad-nema druge!A,ko je kriv za takvo stanje?Krive su UN,zato što se odavno ne pitaju ništa u svijetu i zato ih treba ukinuti kao i medjunarodno pravo jer to više nema smisla,i neka svaka država postupa po svojoj savjesti! Pa kom opanci kom obojci!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA