PUTIN OBJAŠNJAVA ZAPADU: Moskva NE POKUŠAVA da obnovi SSSR!

- U Ukrajini i u drugim oblastima bivšeg SSSR-a, siguran sam da naši zapadni partneri ne rade u interesu Kijeva, već kako bi sprečili povratak Sovjetskog Saveza, ali niko nam ne veruje da ne pokušavamo da vratimo nekadašnji režim - rekao je Putin

  • 9

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da Moskva ne pokušava da obnovi Sovjetski Savez, ali je "problem u tome što niko u to ne veruje".

Ona bez gaćica, on gleda Putina: Zemljotres fotka ruši Rusiju

- U Ukrajini i u drugim oblastima bivšeg SSSR-a, siguran sam da naši zapadni partneri ne rade u interesu Kijeva, već kako bi sprečili povratak Sovetskog Saveza, ali niko nam ne veruje da ne pokušavamo da vratimo nekadašnji režim - rekao je Putin u dokumentarnom filmu "Svetski poredak" emitovanom na kanalu "Rusija jedan".

PUTIN OTKRIO SVOJU NAJVEĆU TAJNU: Prvi put javno progovorio o svojim ćerkama (VIDEO)

Putin je, takođe, sličnu ocenu dao i o zapadnoj intervenciji u severnoj Africi i na Bliskom istoku.

- Ljudima iz drugih kultura, vera i tradicija ne možete samo nametati svoju verziju demokratije, dobra i zla, na mehanički, automatski način. Očigledno je da Zapad smatra je nepogrešiv, ali u trenutku kada dođe vreme za preuzimanje odgovornosti, nestane", zaključuje Putin.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    21. decembar 2015 | 16:50

    AMERI I NATO ALIJANSA SPROVODE DEMOKRATIJU BRZIM POSTUPKOM-SKLONE ONOGA KO NIJE MARIONETA-BACE NA DRZAVU PAR HILJADA TONA BOMBI I DOVEDU U RAZRUSENU ZEMLJU SVOG DUPELIZACA I DEMOKRATIJA JE TU!!! NAROD MOZE DA KLOSARI I JEDE DEMOKRATIJU IZ KONTEJNERA I GRADSKIH I CRKVENIH KUHINJA!!!!!

  • топлистанадреалиста

    21. decembar 2015 | 18:38

    Коме се правдаш Владимире? Фашистима? швабетине су већ направиле четврти рајх и једина карика која им недостаје је Русија, због тога само удри!

  • VAN

    21. decembar 2015 | 16:10

    Razlika izmedju demokratije sa zapada i zapadne demokratizacije koja se sprovodi drugim zemama je toliko velika koliko je razlika izmedju kanala i kanalizacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA