BABA PUCALA NA SNAJU - NIJE HTELA DA JE PUSTI U KUĆU, PA POGODILA MAJSTORA! Jezivi detalji PORODIČNE DRAME u Srbiji

Milica Matić (79) iz sela Obrež kod Varvarina, koja je u nedelju po podne iz pištolja ranila bravara Gorana Brašića (40), pucala je na svoju snaju, a ne na majstora kojeg je pogodila

  • 11

Milici Matić (79) iz sela Obrež kod Varvarina, koja je u nedelju po podne iz pištolja ranila bravara Gorana Brašića (40), danas bi, nakon saslušanja kod sudije za prethodni postupak, trebalo da bude određen pritvor do 30 dana.

BABA UPUCALA BRAVARA: Starica iz Varvarina pištolj potegla zbog snajke

Kako prenosi „Alo!”, Milica preti optužnica za pokušaj ubistva. Incident u kojem je starica iz pištolja CZ kalibra 7,65 milimetara ranila Brašića dogodio se u centru Obreža u nedelju, oko 14.30, nakon što je Miličina bivša snaja dovela majstora da zameni brave na ulazu u kuću.

- Kuća u kojoj se dogodio incident je u sporu od 2010, a ja i sin imamo stanarsko pravo. Svaki put kada bih došla iz Švedske i pokušala da uđem u kuću, dešavali su se problemi. Baba je pravila scene, padala u nesvest i slično. Pošto sam živela sa njom 25 godina i znam na šta je sve spremna, u nedelju sam zatražila pomoć policije, ali su oni samo prošetali sa Milicom do kapije i nastavili ka restoranu – priča Dragica Radonjić, bivša snaja Milice Matić.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Dva minuta nakon što je policija otišla, baka Milica se vratila sa pištoljem i upucala Brašića, koji je taman završio zamenu brave na ulazu u prizemlje kuće.

- Bili smo leđima okrenuti, a ona je ušla dva koraka u kuću i opalila. Metak je pogodio majstora. Ja sam skočila na nju i oduzela joj pištolj, koji je pao na pod. I nakon toga je pokušavala da se baci na mene, a kada sam je izgurala napolje, gađala me je čekićem koji se nalazio na terasi - dodaje Dragica Radonjić.

Pretpostavlja se da je prava meta Milice Matić bila upravo Dragica, ali je greškom pogođen bravar.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Kako piše ovaj list, Milica bi verovatno ispalila još neki hitac, ali se drugi metak zaglavio u cevi. Pištolj iz kojeg je pucano je Miličino vlasništvo, ali nije registrovan niti je ona priznala kako ga je nabavila. Dragica kaže da u vreme dok su živeli zajedno nije viđala oružje kod bivše svekrve.

Odnosi između Milice Matić i Dragice Radonjić su se pogoršali 2008. godine, kada su se Miličin sin Rade i Dragica razveli. Njih dvoje žive u Švedskoj, Rade sa sinom, a Dragica sa ćerkom. Sud je odredio da Dragica i sin imaju stanarsko pravo u prizemlju kuće, ali Milica Matić, koja je takođe nekada radila u Švedskoj, tu odluku nije htela da prihvati. Sudski spor u vezi sa vlasništvom nad kućom traje više od pet godina.

Foto-ilustracija: Tanjug/Irfan Ličina Foto-ilustracija: Tanjug/Irfan Ličina

Odmah nakon ranjavanja, Goran Brašić, koji sa tastom drži bravarsku radnju odmah preko puta kuće u kojoj je ranjen, prebačen je u Opštu bolnicu u Kruševcu.

- Završio sam posao i ušao u kuću da popijem kafu kada je baba Milica dojurila iz svoje kuće i pucala dok sam bio okrenut leđima. Metak me je pogodio u levo rame i tu ostao. Očekujem da me danas operišu. Valjda će sve biti u redu - kaže Goran Brašić dok su ga pripremali za operaciju.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Victoria

    22. decembar 2015 | 09:07

    Nadam se da ne sud ne bude milosrdan prema njenim godinama. Zatvor je pravo mesto za ovakve mada ce njoj to biti kao staracki dom.

  • jaca

    22. decembar 2015 | 07:55

    Istaci tabelu na babinoj kuci-oprez,baba Rambo-ha ha ha ha...

  • Dr

    22. decembar 2015 | 17:50

    Baba luda,,,selo ce da odahne,a ne samo snaja i majstor,,,godine joj nedaju za pravo da ubija neduzne,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA