OBAMA JE "NAGNAO" HILARI: Amerika u šoku, Tramp teško uvredio Klintonovu!

Tramp je Klintonovu nazvao "lažovom" i "nepoštenom" jer je govorila o povezanosti svog protivnika sa propagandom Islamske države

  • 10

Donald Tramp je napao Hilari Klinton kada je govorio o njenim navikama i potrebama u toaletu, a onda i opisao njen poraz od Baraka Obame 2008. godine na seksualan način.

OBAMA, TRAMP ILI HILARI: Kad bi Srbi birali, ko bi bio predsednik SAD? (VIDEO)

On je rekao da se Obama iznenada pojavio sa idejom da preuzme predsedničku nominaciju. Kritikovao je kada je spomenuo i njenu "seriju od 10.000 gubitaka", a kao glavni poraz je naveo izgubljenu bitku od pre 8 godina.

- Hilari, ona nije predsednik... sve u šta je uključena Hilari je gubitak. Pogledajte. Htela je da pobedi Obamu! Ne znam ko je od njih dvoje gori - ne znam da li može uopšte da bude gore - rekao je Tramp.

Koristio je tom prilikom žargon "šlong" (got schlonged) što predstavlja penis, od reči nemačkog porekla "šlange" ili "zmija".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Nisam znao gde je otišla. To je odvratno. Ne želim da pričam o tome - govorio je i o njenom kašnjenju na debatu zbog "odlaska u toalet".

Tramp je Klintonovu nazvao "lažovom" i "nepoštenom" jer je govorila o povezanosti svog protivnika sa propagandom Islamske države.

- On postaje najbolji u regrutaciji za ISIS - rekla je Klintonova ranije, tvrdeći da džihadisti "prikazuju video snimke Trampa kako vređa islam i muslimane kako bi regrutovali još radikalnih džihadista".

Inače, ovakvi izrazi i uvrede su česta pojava u izbornoj kampanji u Americi.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velislav

    22. decembar 2015 | 17:27

    Ne znam za Trampa, ali ova Klintonova je samo zlo.

  • Pa Hilari i jeste olos

    22. decembar 2015 | 19:05

    On optuzuje nekog za ono sto ona upravo radi.Porodica Klintonovih je upravo ta struja u Americi koj je podrzavala alkaidu.Oni su finansirali alkaidu za vreme rata u bosni pomagali su oruzjem bosance i zajedno sa Turskom finansirali dolaske mudzahedina u taj rat.Zdusno su pomagali i siptare i tamo su slali i imali kampove za obuku mudzahedina i finansirali ih.Radili su na rasuranju nase zemlje po svaku cenu.Ta porodica je olos belosvetski a onaj njen muz je tako i tim bombardovanjem skretao paznja sa ferom sam Monikom Levinski ratom izmedju ostalog.Devijantne,perverzne i odvratne licemerstine od porodice.Oni republikanci su bar iskreni oni kazu nekome da ce da ga uniste i to i urade.A ove demokrate sve rade u rukavicama i izmisljaju bajke i neke vise ciljeve zarad unistenja nekog naroda sve pod okriljem sirenja demokratije.A u stvari su naj gori olos i sada im se to obija o glavu.Ovaj ludi Tramp je bar iskren za razliku od nje kaze sta misli i tacno covek moze da zna na cemu je sa njime...

  • Svejk

    22. decembar 2015 | 17:12

    Ko ih sisa,imamo mi svoja posla! Olosi nas neinteresuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA