SVE MI JE NAMEŠTENO, NISAM POKUŠAO DA OBLJUBIM DEVOJČICU: Policajac iz Majdanpeka odgovorio na optužbe

Policijski službenik, osumnjičen da je obljubio devojčicu od 13 godina, tvrdi da je "ona sve izmislila i da mu neko namešta"

  • 16

Policajac iz Majdanpeka B. Đ. (48), koji je prekjuče uhapšen pod sumnjom da je pokušao da obljubi devojčicu M. R. (13), tvrdi da mu je sve namešteno i da ga je dete lažno optužilo.

Informer piše da on 25 godina radi u policiji kao šef smene Dežurne službe u stanici u Majdanpeku, i da nema nijednu mrlju u karijeri.

NEZAPAMĆEN HOROR U SRBIJI: Policajac pokušao da obljubi dete?

- Devojčica je sklona lažima. Sve je izmišljeno. Sve je laž i nečija teška nameštaljka. Ne želim da dajem nikakve izjave dok je postupak u toku. Tako mi je savetovao advokat, a kasnije će se čuti i moja istina - kazao je juče vidno uznemireni policajac.

B. Đ. je, prema saznanjima Informera, godinama radio u Klini na Kosovu, a potom se sa porodicom doselio u Majdanpek. Oženjen je i ima dvoje odrasle dece, koja studiraju na Policijskoj akademiji.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

POLICAJAC JE PRATIO DEVOJČICU DVA DANA, A ONDA JU JE NAPAO U ULAZU ZGRADE? Jezivi detalji pokušaja obljube deteta

Njegovi poznanici kažu da mu supruga bezrezervno veruje. Uverena je da neko smešta njenom mužu aferu i krivičnu prijavu. Navodno, policajac bio dobar prijatelj sa ujakom devojčice, a u međuvremenu je to prijateljstvo puklo.

"MAMA, ŠTA AKO POLICAJAC POČNE DA SE NABACUJE DEVOJČICI": Majka prenosi reči prestrašene ćerke (13)

B. Đ. je uhapšen u utorak, zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje. Kolege iz Bora su ga saslušale, a potom je ispitan na poligrafu i, prema nezvaničnim saznanjima, nije prošao.

Očekivalo se da mu se odredi pritvor od 30 dana, ali je pušten da se brani sa slobode.

Verujete li poligrafskom testiranju? Podelite to sa nama u komentarima. 

(Telegraf. rs / Izvor: Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZvekiMonte

    24. decembar 2015 | 13:53

    Namesteno namesteno!!! Ja bi uveo kastraciju grickalicom za tebe i takve ko sto si ti..Pa bi posle napadao djecu po ulici olosu neopevani....!!!!!!

  • Nenad

    24. decembar 2015 | 13:10

    Taj poligraf je teška glupost, zato se i ne uzima kao zvanični izveštaj u istrazi. Mnogo nevinih ljudi je stradalo zbog njega. Kad ti sudbina zavisi od tog aparata svako ko je iole normalan i koga optužuju za neko monstruozno delo, ne oseća se prijatno, a upravo na tim stvarima se pada... U svakom slučaju ako je stvarno ovo uradio treba da robija ceo život, ali poligraf nije validan je dokaz...

  • VladimirR.

    24. decembar 2015 | 13:37

    Za poligraf moraš dobro da se spremiš. Ipak je to za najbolje studente pravljeno da prođu. Svi labavi padaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA