BRAT IMAO SEKS SA DVE MALOLETNE SESTRE! Ovaj JEZIV slučaj OBLJUBE šokirao je Srbiju!

J. L. (21) iz Srpskog Krstura kod Novog Kneževca, policija tereti da je imao seksualne odnose sa mlađim sestrama koje imaju 13 i 14 godina

  • 18

J. L. (21) iz Srpskog Krstura kod Novog Kneževca, policija tereti da je odgovoran za šokantan slučaj rodoskrnavljenja, jer je imao seksualne odnose sa mlađim sestrama koje imaju 13 i 14 godina.

Policija je za ovaj slučaj saznala nakon što se starija devojčica požalila školskom psihologu, koja je nakon toga obavestila nadležne službe.

Kako prenose beogradski mediji, J. L. je sestre nekoliko puta obljubio ove godine, a ne isključuje se mogućnost da je to činio i tokom prošle godine.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

J. L. navodno je priznao šta je uradio i pokajao se.

Devojčice žive sa bratom i njihovim roditeljima. Radi se o socijalno ugroženoj porodici. Jedno vreme su devojčice bile smeštene u hraniteljsku porodicu, ali su pobegle i vratile se u roditeljsku kuću.

Inspektori za suzbijanje maloletničke delinkvencije kažu da su u ovom kraju na meti pohotnih najčešće devojčice uzrasta od 13 do 15 godina, ali se pamte i bizarni slučajevi seksualnog zlostavljanja dečaka istog uzrasta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apokalipsa

    25. decembar 2015 | 08:43

    Koji je djavo usao u ovaj narod?

  • Realno

    25. decembar 2015 | 08:01

    Sta je to sa ljudima ? Da li smo otisli do djavola kolektivno ? Incest,silovanja,razbojnistva,ubivstva strasno ... Duh ljudi u rasulu,vrednuju se cudne i lude stvari. Dok se pre svega duhovno ne promenimo,nema nam spasa. Crkva,porodica osnov zdrave Srbije

  • zeljko

    25. decembar 2015 | 10:42

    Joj sto smo propali kao narod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA