I KAMEN BI ZAPLAKAO: U pucnjavi ubijena TROMESEČNA BEBA

Beba, za koju se navodi da se zvala Miraj, upucana je u glavu u sukobu turskih bezbednosnih snaga i kurdskih pobunjenika na jugoistoku Turske

  • 0

U razmeni vatre turskih bezbednosnih snaga i kurdskih pobunjenika na jugoistoku Turske danas su ubijeni jedna tromesečna beba i njen deda, saopštile su lokalne vlasti.

BIĆETE SAHRANJENI U ROVOVIMA KOJE STE ISKOPALI! Evo šta je Erdogan poručio Kurdima!

Porodična kuća žrtava u jugoistočnom turskom gradu Čizre se našla u unakrsno vatri u petak uveče, pošto su se intenzivirali sukobi između turskih snaga i pripadnika zabranjene Radničke partije Kurdistana (PKK), prenela je agencija AFP.

Beba, za koju se navodi da se zvala Miraj, upucana je u glavu, rekli su lekari. Rođaci su, međutim, pozvali  Hitnu pomoć kad su videli da devojčica još diše.

Bebin deda, 73-godišnji Ramazan Inče, našao se u unakrsnoj vatri dok je nosio Miraj prema kolima hitne pomoći, izjavili su svedoci za francusku agenciju.

Deda i unuka su preminuli ubrzo posle toga u bolnici, navode medicinski izvori.

Na jugoistoku Turske, gde živi veliki broj Kurda, tenzije su veoma visoke, a zbog sukoba je u nekim gradovima uveden policijski čas.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA