UŽAS: Dečaku RAKETA EKSPLODIRALA U LICE, srpski lekari strahuju da će ostati bez oka!

Mališanu je ukazana prva pomoć u negotinskoj bolnici, ali je on hitno prebačen za Beograd

  • 55

B. K. (10) iz Negotina teško je povređen i prebačen za Beograd posle igre sa pirotehničkim sredstvima.

Dečak je "raketicu" zakačio za štap u želji da je ispali, međutim, raketa mu je eksplodirala u lice, preciznije, u oko, prenosi Alo!

Mališanu je ukazana prva pomoć u negotinskoj bolnici, ali je on hitno prebačen za Beograd, a lekari strahuju da će ostati bez oka.

U nesreći se desila potpuno apsurdna situacija, jer je tužilac, umesto na roditelje, prijavu napisao na povređenog dečaka i to za krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kama

    29. decembar 2015 | 13:36

    A sto su rodijelji krivi. Nesmes da ga grdis, da mu branis da izadje, da mu uzmes tel. Ucite ga gradjanskom vaspitanju kako ima svoja prava, e pa krivicna treba skoli da se pise koja ga je i naucila da sve sme. Inace steta za decaka iz igre da ima posledice za citav zivot.

  • Јасмина

    29. decembar 2015 | 14:09

    Ту се не може тачно рећи ко је крив.Да ли родитељи,продавци,препродавци или Држава.Чињеница је да су деца радознала,и нађу начин да то испробају,на жалост са последицама.Дај боже да малишану буде добро...

  • Veca

    29. decembar 2015 | 14:27

    Strašno, a još strašnije ako se iz ovog i sličnih primera ne izvuče pouka. Pouka za decu, za roditelje, a naročito za DRŽAVU kada donosi loše formulisane zakone, koji deci daju previše samostalnosti, a nisu joj dorasli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA