Sirijska vojska UNIŠTILA rute za snabdevanje ISIS-a na granici sa Turskom

U poslednjih nekoliko dana, vojska vodi žestoke borbe sa ekstremistima u pograničnom regionu

  • 3

Sirijske snage postigle su impresivne rezultate širom pokrajine Alepo zauzimajući nekoliko sela, ubijajući teroriste i uništavajući njihove rute za snabdevanje u blizini granice sa Turskom, javila je danas iranska agencija Fars, pozivajući se na neimenovane vojne izvore.

IRAK JE POSLE 43 GODINE DOBIO MIS: Džihadisti joj odmah poslali JEZIVU poruku (FOTO)

Arapska vojska Sirije uništila je puteve za snabdevanja ekstremističke organizcaije Islamske države (ISIS), koji su korišćeni za pružanje logističke pomoći i šverc oružja u gradove Haritan i Anadan, navela je agencija, preneo je Sputnjik.

U poslednjih nekoliko dana, vojska vodi žestoke borbe sa ekstremistima u pograničnom regionu. Oslobođeno je selo Daudijan i okolna mesta.

Osim toga, vladine snage uništile su pozicije ekstremista i rute za snabdevanje u nekoliko sela na severu Alepa.

Kako prenosi agencija, tom prilikom je pogubljeno na desetine terorista, a uništena su i vozila opremljena mitraljezima.

Arapska vojska Sirije je, takođe, postigla dobre rezultate u borbama u istočnom Alepu, jer je povratila strateško selo Šarba, a uništena su i uporišta militanata i njihova vojna oprema.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera Kojot # 1

    29. decembar 2015 | 22:06

    Toooooo Asade ljubi li te majka!

  • Duki st.

    30. decembar 2015 | 20:14

    Lepo je to izrekao u par tečenica Lazanski. Trebalo je Rusi da naidju na ruševine ,prah i pepeo. Toliko ih zapad bombarduje godinu celu. Kad ono tamo Mango Džeri ? Rekao bi pok. Minimax. Odseci ruku koja nosi naftu u kanticama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA