OVO JE POSLEDNJI TITOV DOČEK NOVE GODINE: Nije mogao da ustane iz fotelje kad su mu čestitali! (VIDEO)

Iako je i tada bio bolestan i star, Tito se pojavio na dočeku koji je organizovan u novosadskom hotelu "Park" 1980. godine

  • 60

Neprikosnoveni vladar nekadašnje SFRJ Josip Broz Tito bio je osvedonečeni hedonista i čovek koji je uživao u luksuzu. Dokaz za takve tvrdnje jeste i snimak sa dočeka nove 1980. godine.

TITOVA DECA I UNUCI POSTAJU MILIONERI? Evo koliko ZAISTA vredi BLAGO Josipa Broza

Iako je i tada bio bolestan i star, Tito se pojavio na dočeku koji je organizovan u novosadskom hotelu "Park".

TITO JE MRZEO SVETOG NIKOLU! Evo zašto je MARŠAL zabranio Srbima da slave svog SVECA i na koga ga je PODSEĆAO

Da je Tito i tada bio bolestan i nemoćan, dokazuje i snimak sa te proslave, na kojoj čovek, koji je prema mnogim istorijskim navodima odgovoran za smrt na desetine hiljada ljudi, nije mogao da ustane sa stolice.

Printskrin: HRT Printskrin: HRT

NASTAVLJA SE RAT ZA TITOVO NEPROCENJIVO BLAGO! Evo šta Brozovi naslednici traže od njegovih stvari

Njegovi prijatelji, mada bi mnogi pre rekli podanici, čestitali su mu srećnu novu godinu i poželeli su mu sve najbolje, a Tito nije mogao da ustane iz fotelje.

Pogledajte kako su mu čestitali 1980. godinu, godinu u kojoj je Tito napustio ovaj svet.

Ukoliko ste jugonostalgičari, preporučujemo vam da pogledate i ovaj video.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    31. decembar 2015 | 13:03

    Josip Broz Tito nije bio Srbin, nije voleo ništa što je Srpsko, odgovoran je za uništavanje Srpske intelektualne elite i seljaštva, borio se protiv nas - Srba u dva rata, ubio je Srpskog djenerala Dražu, a Antu Pavelića sačuvao, za vreme njegove vladavine Jasenovac se nije ni spominjao, mrzeo nas je iz dna svoje crne komunističko - masonske duše, mrzeo je Srpsku pravoslavnu veru i tradiciju....i pored svega toga još ima budala koji ga veličaju i podržavaju, kenjaju o tome kako se malo radilo, a mnogo zarađivalo za vreme njegove vladavine?! Dolkeeee više, pitam vas?!

  • Nikolas

    31. decembar 2015 | 11:08

    DANAS SE JAVLJAJU SAMO TITODUPELIZCI I SRBOMRZCI I LELECU ZA JOSKOM MASOVNIM UBICOM SRBA!!!!! NAPRAVITE MU U SVAKOM MESTU PO JEDNU KUCU CVECA KOMUNJARE!!!!

  • Bobanto

    31. decembar 2015 | 10:23

    Kakva steta unistili smo ovakvu drzavu. Samo mi smo hteli citavu drzavu za nas dok su sve ostale republike htele konfederaciju. Danas smo sve izgubili jer smo najbedniji od svih . Cak smo i Kosovo izgubili. Bravo nasi politicari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA