POLITIČAR SLAO SEKS-PORUKE MALOLETNICI: Pošalji mi gole slike, mnogo si zgodna (FOTO)

Ona je bila polaskana tim komplimentima, međutim, kako su poruke postajale seksualnije to je njoj bilo neprijatnije jer je on bio "dovoljno star da joj bude tata

  • 4

Simon Dancuk (49) je britanski laburista koji je saletao i bombardovao seks porukama tinejdžerku Sofiju Hulian (17) nakon što ga je ona zamolila da je zaposli u kancelariji svoje izborne jedinice.

ORGANIZOVANA PROSTITUCIJA: Tinejdžerka i taksista radili zajedno, zaradili preko milion i po dinara!

Inače, Simon je svojevremeno pokrenuo kampanju protiv zlostavljanja dece, međutim, to očigledno nije uticalo na njega da prestane da šalje eksplicitne poruke maloletnoj Sofiji.

Simon je Sofiji u početku davao savete kako da uđe u političke vode, ali vremenom, ti saveti su postali seksualne prirode i sve bezobrazniji. Tražio joj je gole slike i govorio kako je zgodna.

Ona je bila polaskana tim komplimentima, međutim, kako su poruke postajale "seksualnije" to je njoj bilo neprijatnije jer je on bio "dovoljno star da joj bude tata".

Foto: twitter/sophenahoulihan, Profimedia, FameFlynet UK Foto: twitter/sophenahoulihan, Profimedia, FameFlynet UK

Poruke koje je Simon slao Sofiji videla je njegova nova devojka Kler Hamilton (32) koja ga je nakon toga ostavila jer veruje kako ova tinejdžerka nije jedina kojoj se Simon udvarao na internetu.

- Nisam mogla da verujem kad mi je prvi put poslao zločestu poruku. Bila sam u šoku. Ipak je on političar i ne bi trebalo tako da se ponaša. Uostalom, tek je prekinuo sa Karen i počeo da se zabavlja sa Kler - kazala je Sofija koja je sa laburistom flertovala i razmenjivala poruke oko tri puta nedeljno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E tako

    31. decembar 2015 | 13:27

    Bitno da on ne treba tako da se ponasa, a kako se ona ponasa, damo joj vidite sliku, sve objasnjava...

  • Gorcilo

    31. decembar 2015 | 16:09

    Pa posle kazu Srbi najgori. To je zapadna filozofija.

  • Dragaan

    31. decembar 2015 | 14:45

    Ahhaha, svaka cast starkelji, nema dzabe ni za babe, a tek o piletini da ne govorim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA