Ako ste na ovom spisku NEĆETE MOĆI DA REGISTRUJETE AUTO i izvadite VOZAČKU DOZVOLU!

Unosom imena i prezimena, uz matični broj, građani mogu da provere da li imaju neki neplaćeni prekršaj, a ako imaju dobiće i instrukcije za uplatu

  • 27

Građani Srbije od sada mogu da provere na aplikaciji ministarstva pravde da li se nalaze u Registru neplaćenih novčanih kazni.

KO NE PLATI KAZNU, NEMA VOZAČKE: Počinje da radi Registar neplaćenih novčanih kazni!

Unosom imena i prezimena, uz matični broj, građani mogu da provere da li imaju neki neplaćeni prekršaj, a ako imaju dobiće i instrukcije za uplatu.

SELAKOVIĆ: Nema više ZAŠTIĆENIH, svako ko krade iz državne kase, odgovaraće!

Građani koji imaju neizmirene obaveze neće moći da produže vozačku dozvolu, da registruju automobil i izvade registarsku nalepnicu, kao i da izvade novu ili produže staru saobraćajnu dozvolu.

U Registru neplaćenih kazna za sada su umrežene Uprava saobraćajne policije, Uprava za trezor i Centralni registar obaveznog socijalnog osiguranja.

Da li se i vaše ime nalazi u Registru neplaćenih kazni možete proveriti ovde.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sve ista govna

    27. januar 2016 | 09:54

    Kako nisu napravili aplikaciju preko koje dobijamo 5% popusta kad placamo nesto, nego ovo ako ne platimo pa da ne zaboravimo Nikad mi necemo biti drzava

  • Dubravka

    27. januar 2016 | 14:17

    A je li ulaze u registar Vučić i kompanija koja otima pare penzionerima i prosvrtarima i medicinarima? Kad će to da vrate? Gamad pokvarena. Šačica ljudi i članovi SNS a imaju posao. Nek mi da posao i neću dugovati ni državi ni telekomu i nikome.

  • beeee

    27. januar 2016 | 10:25

    neverujem vam da nacionalne manjine tamnije puti to obuhvata,to je napravljeno za ljude koji nemaju da plate,pa kada se dave neka se i udave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA