Kad Srbima nestane STRUJA, onda im kosovske institucije MERDEVINAMA "rešavaju" problem!

Istog dana je, ekipa iz sektora za održavanje iz Gnjilana došla kako bi sanirala oštećenje, ali su, pošto se ispostavilo da se radi o isključivo srpskim korisnicima, došli na ideju da olakšaju posao sebi - rekao je jedan čitalac

  • 3

Da su odnosi između albanskog i srpskog stanovništva na Kosovu i dalje zategnuti govori poslednji u nizu događaja koji se dogodio kada je kosovskoj elektrodistribuciji prijavljen kvar na distributivnoj mreži.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Pogledajte kako ALBANSKI EKSTREMISTI skrnave srpsku svetinju u Prištini i u njoj URINIRAJU

Naime, pre dve nedelje usled jakog vetra oborena su dva drvena električna stuba kojima se strujom snabdevaju meštani nekoliko srpskih zaselaka u selu Paralovu u opštini Novo Brdo.

Ekipa iz sektora za održavanje iz Gnjilana izašla je na teren i problem "rešila" tako što su podbočili stubove merdevinama i tako ostavili!

- Istog dana je, ekipa iz sektora za održavanje iz Gnjilana došla kako bi sanirala oštećenje, ali su, pošto se ispostavilo da se radi o isključivo srpskim korisnicima, došli na ideju da olakšaju posao sebi. otišli su bez nagoveštaja da će se ponovo vratiti kako bi trajno otklonili kvar - rekao je jedan čitalac za Blic.

Sada se postavlja pitanje koliko će merdevine biti u stanju da izdrže te stubove pre nego što ponovo padnu.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sima

    27. januar 2016 | 14:25

    Pa oni ne plaćaju struju čudo im uopšte pustaju ovde bi me uhapsili i isekli zauvek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA