POKLAĆEMO NEVERNIKE NA KOSOVU: Hašim Tači objavio detalje JEZIVOG PISMA VOĐE ISIS-a!

- Naša borba na Kosovu i Balkanu tek je u povoju. Budite sigurni da su naše mogućnosti i naše sposobnosti daleko veće nego što možete i da zamislite. Poslaćemo veliki broj mudžahedina na Kosovo i na Balkan da zaštite muslimane, koji su obespravljeni - rekao je al-Bagdadi

  • 37

Hašim Tači, bivši kosovski premijer je tek sad potvrdio da je pre dve godine od El Bagdadija dobio preteće pismo. Vođa Islamske države Abu Bakr el Bagdadi zapretio je da će poslati svoje džihadiste da "kolju i ubijaju nevernike po Kosovu"! On je u pismu koje je poslao vlastima u Prištini još 2014. upozorio da će scene odsecanja glava u Siriji vrlo brzo postati java i u južnoj srpskoj pokrajini, piše Alo!.

DEČAK DŽIHADISTA ODRUBIO GLAVU ČOVEKU: Preti Amerikancima na novom brutalnom snimku ISIS-a (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Hašim Tači, bivši premijer KiM, priznao je da je od lidera Islamske države dobio pismo sa strašnim pretnjama. U pismu koje su preneli neki kosovski portali, El Bagdadi je zapretio da će "poslati svoje mudžahedine kako bi zaštitio muslimane na Kosovu".

- Naša borba na Kosovu i Balkanu tek je u povoju. Budite sigurni da su naše mogućnosti i naše sposobnosti daleko veće nego što možete i da zamislite. Poslaćemo veliki broj mudžahedina na Kosovo i na Balkan da zaštite muslimane, koji su obespravljeni. Ako nastavite da hapsite naše ljude, naročito imame, ako budete zatvarali muslimane, zabranjivali islamska udruženja, smatraćemo to objavom rata - upozorio je El Bagdadi.

Tači je objavio i da je Bagdadi pretio i njemu i članovima njegove porodice - smrću.

On je svoje pretnje počeo da ostvaruje prošle godine kada se na KiM vratilo više od stotinu boraca Islamske države sa ratišta u Iraku i Siriji. Podsećamo, nedavno je ispred manastira Visoki Dečani uhapšena grupa naoružanih islamista od kojih su neki bili na ratištu u Siriji. Krvoproliće je sprečeno u poslednji čas.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bolero

    6. februar 2016 | 11:26

    A onda je došao čika Putin, pa malo odložio planove

  • ACZ

    6. februar 2016 | 11:10

    Ovde mogu da se upecaji i Albsnci ako ovi dodju jer ce doci i Rusi verovatno i Srbi tako da bi mogli da ocistimo Kosovo bez problema i vratimo ga.

  • Mire

    6. februar 2016 | 11:32

    Ako krenu sa KIMe na srbiju to bi mozda i bilo povoljno za nas jednim udarcem dve muve za dva vremena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA