NEČISTA KRV: Rođene sestre "razmenile muževe" imale seks s njima i ostale trudne. O ovoj srpskoj sapunici priča Srbija

Zavrzlama je nastala između dve sestre i njihovih muževa, pa se ne zna ni koj je deci tata, a ko im je zapravo teča - pravi cirkus, odnosno leskovačka mućkaica

  • 41

Zavrzlama je nastala između dve sestre i njihovih muževa, pa se ne zna ni koj je deci tata, a ko im je zapravo teča. Posle najnovijeg porodičnog dešavanja, žitelji leskovačkog kraja u praksi mogu da vide i upoznaju one naredne izreke "blizina čuda čini" i "od sudbine se ne može pobeći". Naime, kako prenosi "Alo!" rođene sestre iz leskovačkog prigradskog naselja Ančiki, S. M. i J. M. još kao srednjoškolke su se zlajubile. S. M. u Milana J. iz Vlasotinca, a J. M. u Slobodana V. iz leskovačkog naselja Dubočica.

Započele su veze, a onda je jednom zbog lošeg vremena S. M. morala da prenoći u stanu kod Slobodana i tu je i ostala. Pa umesto da se uda u Vlasotince udade se za dečka svoje sestre.

Razočaran, Milan je otišao na školovanje u Kragujevac, a potom se obreo u Nemačkoj. Vraća se u rodni kraj i potpuno neočekivano prosi J. M.

Na svadbu su došli i njena sestra, odnosno njegova bivša devojka i mladin nekadašnji dečko, odnosno sadašnji zet.

Printskrin: Youtube/Caught Cheating in Russia Printskrin: Youtube/Caught Cheating in Russia

Zajedno su ova dva bračna para sagradila kuću i deca su počela da se rađaju. Obe sestre dobijaju po sina i ćerku. Milan se vratio u Nemačku i lepo je zarađivao, a J. M. povremeno radi u trgovini ali više vremena provodi kod kuće čuvajući decu.

I onda je ponovo proradila "nečista krv". Pre tri meseca Slobodan je sa svastikom J. M. nekadašnjom devojkom, pobegao od kuće. Ona je s njim ostala trudna. Slobodan je deci slao SMS poruke "Dobićete brata. To je vaš brat od oca i tetke".

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Angažovani su i advokati, a Leskovčani se još čudom čude. U pripremi je i deoba kuće, placa... Ali to nije sve. Za novogodišnje praznike iz Nemačke stiže Milan, koji se smuvao sa S. M. Venčaće se čim dobiju papire.

Pravi cirkus, odnosno leskovačka mućkaica!

(Telegraf.rs / Izvor: Alo! / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anna

    8. februar 2016 | 10:25

    Hajde sad sve njih u rijaliti, jer to se u Srbiji gleda.

  • !!!

    8. februar 2016 | 13:08

    Muka mi je od ovog sto procita.

  • Car

    8. februar 2016 | 08:37

    I ja sam spavao sa svastikom 7. God..dok se nije udala a sada mi neda vise a ja bi opet..i pitao sam popa jeli greh..kaze nije dete ti je sevap..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA