PUTINA BAŠ POTERALO: Medved došao na vrata rezidencije ruskog predsednika, obezbeđenje zapucalo!

Telohranitelj navodi da je tada pogledao medvedu u oči, otvorio vrata i iz službenog pištolja ispalio jedan metak pored medvedovih nogu

  • 11

Bivši telohranitelj ruskog predsednika Vladimira Putina Aleksej Ðumin je izjavio danas da se jednom ispred Putinove rezidencije suočio sa medvedom.

UMALO SUDAR PUTINOVOG AVIONA I DVA LOVCA: Kontrolori jedva sprečili katastrofu! (VIDEO)

Ðumin (43), koji je nedavno imenovan regionalnim guvernerom, ispričao je listu "Komersant" da je bio na dužnosti dok je Putin u rezidenciji spavao, kad je na drugoj strani staklenih vrata ugledao medveda koji se uspravio na stražnje noge, prenela je agencija AP.

Bivši telohranitelj navodi da je tada pogledao medvedu u oči, otvorio vrata i iz službenog pištolja ispalio jedan metak pored medvedovih nogu.

Životinja je tada pobegla, a Putin je kasnije Ðumina pohvalio zato što je medvedu poštedeo život, priseća se on.

Nakon što je godinama služio Putinu kao telohranitelj, Ðumin je prvo imenovan šefom Snaga za specijalne operacije ruske vojske, a prošle nedelje i guvernerom Tulske oblasti, jugozapadno od Moskve.

(Telegraf.rs / Izvor:Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    9. februar 2016 | 19:22

    Eto,jos jedan razlog za orden i hrabrost!!!! Sad,Putin je hrkao a ovaj je hipnotisao medveda!!! Zamislite da je i Djumin zadremao naslov u novinama:"Predsednika Putina napao medved"... Medjutim i Putin zna razne vestine,tako da bi medved bio trofej u Kremlju!!!

  • Bob Mihajlović

    9. februar 2016 | 19:37

    Jaco idi malo peglaj :)

  • djenka

    9. februar 2016 | 22:04

    Dos'o medo za autogram a ovaj za utoku!? Pravda za medonju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA