MAJKO, PROBUDI SE, NE DAJ DA TE ODNESE VODA! Jeziv krik Anastasije (4) čiji su roditelji poginuli u nesreći potresao je Srbiju

- Bilo je strašno, nemam više mamu i tatu. Odnela ih je voda, a Nemanja samo žmuri - kaže mana Anastasija (4) čiji su roditelji Slaviša V. (30) i Marija A. (23) poginuli kada je "opel kadet" kojim je upravljao Slaviša sleteo s puta u Jošaničku reku

  • 9

Bilo je strašno, nemam više mamu i tatu. Odnela ih je voda, a Nemanja samo žmuri, ovo su reči Anastasije V. (4) koja se posle stravične neseće oporavlja u kragujevačkoj bolnici, a čiji su roditelji Slaviša V. (30) i Marija A. (23) poginuli kada je "opel kadet" kojim je upravljao Slaviša sleteo s puta u Jošaničku reku.

STRAVIČNO: Dve osobe poginule, troje dece povređeno kada je auto sleteo u potok kod Jagodine

Mala Anastasija je prilikom sudara ispala iz automobila i "zaradila" samo ogrebotine, dok je njen brat Nenad (3) polomio nogu, a Nemanja (2) je najgore prošao i sa povredama kuka prebačen je u beogradsku bolnicu.

Podsetimo, na putu Jagodina–Kragujevac, u nedelju oko 19.15 sati, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli Slaviša V. i Ana A.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Bilo je grozno, deca su bila preplašena. Vatrogasci su isekli krov automobila, a meštani su pomogli da se izvuku tela. Sve je bilo gotovo za 10 minuta - priča Marijin rođeni brat Marko, za "Večernje novosti".

- Marijino beživotno telo ležalo je na asfaltu. Slaviša je tražio da joj otkriju lice da bi je video. On je disao, izgledalo je kao da nije mnogo povređen. Nažalost, preminuo je na putu do bolnice - kaže on.

- Preplašeno dete vrištalo je pored uništenog vozila u kojem su bili njeni roditelji. Devojčica je dozivala mrtvu majku da se probudi - kaže jedan od očevidaca ove nesreće za "Kurir".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    23. februar 2016 | 10:02

    Prebrza voznja i losi putevi odnesu hiljade srpskih ziviota gosisnje a ministar saobracaja neradi nista Katastrofa kakva nam je Srbija

  • SRBIJA

    23. februar 2016 | 11:04

    Jadna deca. Sirocici. Da im je bar jedan roditelj ostao. Tuga.

  • tito i ja

    23. februar 2016 | 10:41

    zalosno, sad drzava da preuzme brigu o deci, naravno ako je ima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA