PUCAO NA POLICAJCE: Došli da spreče porodično nasilje, sačekao ih razjaren muškarac

Prilikom izlaska na lice mesta, po primljenoj prijavi da je došlo do verbalnog nasilja u porodici, policijski službenici su primetili da se muškarac A.T. udaljava od kuće, upućujući pretnje po život policijskim službenicima, kao i članovima njegove porodice

  • 4

Sinoć je na policijske službenike u Bileći pucano iz vatrenog oružja prilikom sprečavanja porodičnog nasilja u jednoj porodici, saopšteno je iz Centra javne bezbednosti u Trebinju.

IMA LI VEĆEG UŽASA? Novopazarac osumnjičen da je pretukao svoju TRUDNU ŽENU!

Prilikom izlaska na lice mesta, po primljenoj prijavi da je došlo do verbalnog nasilja u porodici, policijski službenici su primetili da se muškarac A. T. udaljava od kuće, upućujući pretnje po život policijskim službenicima, kao i članovima njegove porodice.

Nakon izvesnog vremena, A. T. je pucao iz automatske puške u pravcu putničkog motornog vozila iza kojeg su bili policijski službenici. Na policijsko naređenje da odbaci oružje, A. T. se oglušio i pobegao u šumu. Na lice mesta su odmah izašli i pripadnici Jedinice za podršku Trebinje koji su nakon što se dobrovoljno predao, uhapsili A.T.

U toku je uviđaj na licu mestu i dokumentovanje krivičnih dela izazivanje opšte opasnosti, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija koji se stavljaju na teret ovoj osobi.

(Telegraf.rs / Izvor: avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roki

    4. mart 2016 | 18:37

    Radio sam i zivjeo u Trebinju, odlično poznajem rad policije pogotovo JZP i mslm da ovo lice sto je uhapseno nece moci sjesti na dupe mjesec dana i da ce krv svoju pisati... To je lomljenje kicme ljudi ubiše imaju sva ovlastenja

  • Mitar Bosanac

    4. mart 2016 | 18:39

    Ma Srbi su poludjeli! Svi kolektivno na terapiju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA