IŠLA JE DA SAKUPI DRVA I UGREJE SVOJU PORODICU, A PROPALA JE KROZ KROV I POGINULA! Jeziva smrt devojčice (9) u Pančevu

Anita V. (9) iz Pančeva poginula je prekjuče kada je propala kroz krov pomoćnog objekta napuštenog mlina jer je otišla da sakupi ogrev za kuću koja se nalazi preko puta te ruinirane zgrade

  • 6

Anita V. (9) iz Pančeva poginula je prekjuče kada je propala kroz krov pomoćnog objekta napuštenog mlina u ulici Dimitrija Tucovića u tom gradu, dan pred svoj 10. rođendan!

 

HOROR U PANČEVU: Devojčica (9) propala kroz tavan mlina i na mestu ostala MRTVA!

 

Kako prenosi "Alo!", Anita je sa bratom bratom Draganom (22) otišla da sakupi ogrev za kuću koja se nalazi preko puta te ruinirane zgrade.

 

Dragan je ispričao da se devojčica popela na zid, zaljuljala se i pala na cigle pobacane oko te ruševine.

 

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

 

- Uzeo sam je u naručje i krenuo ka kući. Iz glave joj je curila krv, pa sam je spustio u baru kako bih je poprskao vodom. Kada sam video da ništa ne pomaže, otrčao sam kući da javim da se Anita teško povredila - rekao je Dragan, a na pitanje zašto joj je uopšte dozvolio da se popne na tako visok zid, on je samo slegnuo ramenima.

 

Drugi Anitin brat Afrim kaže da je njegova snaja, čim je čula šta se dogodilo, odmah istrčala iz kuće i otišla po devojčicu koja je juče trebalo da proslavi 10. rođendan.

 

- Donela ju je i položila na krevet. Već tada nije davala nikakve znake života. U jednom trenutku sam video kako počinje da joj curi krv iz usta. Zvali smo više puta Hitnu pomoć, ali su oni odbili da dođu. Međutim, komšinica je čula šta se dogodilo i uzela je Anitu, stavila je u automobil i odvezla u bolnicu. Ipak, lekari su mogli da konstatuju samo smrt - rekao je Dragan.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Devojčicina majka Zarifa V. kaže da njena ćerka nikada nije išla u deo gde se nalazi napušteni mlin i ta ruinirana pomoćna zgrada.

 

- I kada bi se igrala, to bi bilo ispred kuće. Uopšte ne znam zašto je ona sada otišla sa bratom da sakuplja drva. Za tri godine, koliko živimo ovde, ovo je prvi put da ona ode tamo, i eto šta se dogodilo. Bila je mnogo lepa devojčica i veoma dobra - plačući je rekla Zarifa, koja sa nekoliko dece živi u trošnoj kući naspram mlina.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    10. mart 2016 | 08:13

    Nije htela da dodje hitna pomoc!!????pa gde mi zivimo kada povtedjenima na hitan poziv nece da dodju!I onda se cudite kada posten gradjanin prebije nekog sljama od doktora uzas ovo je dno dna nase medicine!STIDITE SE!!!

  • misko

    10. mart 2016 | 14:01

    A STA DA JE HITNA ODMAH DOSLA- MOZDA BI DEVOJCICA PREZIVELA ALI KOGA TO ZABRINJAVA--- ONA JE NEVAZNA --- ALI STANIJA, DARA , ZMAJ , GASTOS , AJFON E TO JE VEC NESTO DRUGO DA SE NJIMA NESTO DESI HELIKOPTER BI INTERVENISAO --- EEE MOJA SRBIJO-- DNO DNA

  • Ribar

    10. mart 2016 | 16:23

    Ako su zaista odbili da dodju a proverom se utvrdi da je istina onda dozivotna za primer!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA