TUKAO DEVOJKU, TERAO JE NA SEKS SA NEZNANCEM DA BI JE SNIMAO, A POSLE JE SILOVAO?! Jezivo seksualno nasilje u Nišu

Niška policija podnela je krivičnu prijavu protiv Z. K. (51), koga je ljubavnica S. D. (53) optužila da ju je prisilio na seksualni odnos s neznancem

  • 34

Niška policija podnela je krivičnu prijavu protiv Z. K. (51), koga je ljubavnica S. D. (53) optužila da ju je prisilio na seksualni odnos s neznancem, dok ih je on snimao!

GOLA ISTRČALA NA ULICU: Zbog grubog seksa, ova žena je digla ceo Niš na noge!

Građane Niša je pre nekoliko dana uznemirila vest da je jedna njihova sugrađanka gola trčala ulicom bežeći od silovatelja. Novinarima je rečeno da najverovatnije nije bilo silovanja, već da se radilo o malo grubljem seksu, pa je žena pobegla glavom bez obzira.

Ipak, kako prenosi „Alo!", nesrećna žena tvrdi da se iza vrata tog stana dešavalo nešto mnogo gore od toga.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Kako je ispričala S. D., kada je došla kod svog ljubavnika, on je već bio pijan. Sedeli su i pričali, a onda je u jednom trenutku pozvao nekog mladića u stan. Nije ga poznavala. Usledio je horor.

- Čim je mladić ušao u stan, ljubavnik ju je uhvatio za kosu, strgao joj odeću i naredio joj da ima seks s mladićem, a on će „da gleda i da snima“. Žena tvrdi da ju je mladić nakon toga silovao - dodaje sagovornik ovog lista.

- Nakon što je taj mlađi muškarac napustio stan, prema rečima S. D., ljubavnik je nastavio da je tuče, čupa za kosu i traži da i njega zadovolji, pritom je terajući da „vrišti od bola“ jer ga to pali?! - prepričava on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VladimirR.

    14. mart 2016 | 12:04

    Vi mlađi ne sprdajte se sa ženinim godinama! Desilo se neželjeno ponašanje. To je jedino relevantno u ovoj ujdurmi. A ne koliko godina imaju učesnici. I tečko vama ako mislite da je neko sa pedeset i kusur premator za sex. To govori da s vama nešto baš nije u vinklu. Veoma brzo svi stignemo u te godine i ne pada nam na pamet da 'drugo poluvreme života' provodimo bez sirotinjske zabave! Živi bili pa videli.

  • Živko Babović

    14. mart 2016 | 08:51

    Devojka od 53 godine? Tukao je decko od 51 godinu? Pa ja onda jos nisam ni rodjen po tim merilima...

  • Luna

    14. mart 2016 | 09:09

    Tukao devojku? Devojka sa 53 god.? Blago njoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA