"JELENA NIJE UBIJENA OVDE, SAMO JE TELO BAČENO U KANAL": Meštani Borče u strahu zbog ubice na slobodi! (VIDEO)

Među meštanima vlada mišljenje da je zločin izvršen negde daleko, a da je telo samo bačeno u kanal u Crvenki

  • 20

Meštani Borče, žive u strahu zbog ubistva pevačice Jelene Marjanovič. Budući da istraga još nije na tragu ubici, svi se brinu za svoje domove, sve dok je ubica na slobodi. Takođe, ne mogu da poveruju da je monstruozan zločin prošao bez ijednog vriska.

"MOJ NEBOJŠA NIJE UBIO JELENU MARJANOVIĆ": Vapaj oca za čijim sinom traga policija zbog ZLOČINA U BORČI! (VIDEO)

- Jako je čudno da se ništa nije čulo. Ima dosta kuća u blizini samog nasipa, ubeđeni smo da bi neko nešto čuo - objašnjavaju komšije Bogosav i Stanika Dimitrije, koji dodaju da među meštanima vlada mišljenje da je zločin izvršen negde daleko, a da je telo samo bačeno u kanal u Crvenki.

POLICIJA "ČEŠLJA" BORČU U POTRAZI ZA UBICOM PEVAČICE: Igor R. saslušan i pušten, traži se njegov brat

Takođe smatraju da Nebojša Rojko nema veze sa zločinom, iako je u bekstvu:

- Ne verujemo da je on, iako ima dosije u policiji, mislimo da momak nije kriv. Njih dvojica nisu ni bili tu, kada se sve to izdešavalo - tvrde  komšije.

JELENA JE POZNAVALA UBICU! Istraga policije usmerena prema BLISKOM OKRUŽENJU PEVAČICE!

Neki od meštana navode, da su tog dana videli Zorana i Jelenu zajedno sa ćerkom, kako se šetaju. Niko posle ne zna šta se izdešavalo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Istraga je išla u nekoliko pravaca. Prvobitno je policija privela muža, Zorana Marjanovića, koji je pušten posle 48 sati. Nakon toga, nade su polagane u DNK biološke analize, uzete ispod pevačicinih noktiju. Kako DNK analiza nije pokazivala tragove druge osobe, policija je okrenula istragu u drugom smeru.

Ispitivani su meštani i komšije Crvenke i Borče. Juče je bio priveden i Igor Rojko, čija kuća je najbliže nasipu. Posle saslušanja pušten je kući, a sada se traga za njegovim bratom Nebojšom, koji je iz nepoznatih razloga u bekstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • horor

    8. april 2016 | 16:40

    kao sto je onu malu tijanu iz bajmoka pojela noc tako je i ovu jelenu izgleda pojeo dan. ono sto je meni ovde sablasno i vrlo cudno je to da je ona, po recima njenog supruga u jednom momentu prakticno nestala mislim! odes sa zenom u po bela dana da ona trci, imas je na oku i onda mali trenutak nepaznje i ona nestane? pa kako to sad moze? jel ta staza ravna-prava ili moze da se negde zamakne na levo ili desno? na slikama vidim i poprilicno zbunje, siblje... ako nije neko iz njenog okruzenja onda je neko potpuno treci kao sto je to bio i onaj pijani mesar koji je, kako svi znamo, prilicno olako ubio malu tijanu dok su ljudi i tkz. experti - kriminolozi po portalima razvijali naucno fantasticne teorije i nagadjanja o njenom nestanku! i eto kao sto niko ziv (sem zorana) nije video jelenu kako tu trci tako niko nije ni video nekoga ko nosi palicu/motku (krvavu ili ne)sa sobom! mislim jel ona uopste trcala tog dana tamo?

  • ☆☆☆

    8. april 2016 | 15:47

    Pa nek uzmu dnk od oca ovog što ga traže i nek vide da li je njegov sin kriv dok njega ne nađu.Tako bar mogu sigurno da znaju da li je on krivac.

  • Sale

    8. april 2016 | 16:40

    Horejšio bi već rešio slučaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA