JELENU JE UBIO MANIJAK SA FEJSBUKA KOJI JE BIO OPSEDNUT NJOM: Zoran Marjanović tvrdi da zna ko je ubica njegove supruge

- Najverovatnije mi je da ju je ubio neko zbog neuzvraćene ljubavi, neki manijak sa Fejsbuka, neki psihopata koji je bio opsednut njome - rekao je Zoran Marjanović

  • 30
Zoran Marijanović,  Zoran Marjanović, muž od ubijene  Jelena Marjanović Krsmanović Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović (32), uveren je da je njegovu ženu ubio manijak koji je bio opsesivno zaljubljen u nju, a čak sumnja i da je ona prethodno oteta, odvedena na neko drugo mesto, usmrćena, a zatim naknadno vraćena na nasip, piše Informer.

NEBOJŠA ROJKO NIJE OSUMNJIČEN ZA JELENINO UBISTVO: Izrečena mu je mera proterivanja iz BiH, biće izručen Srbiji

On je rekao da je prva laž koja je o njemu objavljena da je kasno pozvao policiju. Prema njegovim rečima, on je oko 17 sati, sat i po pošto je shvatio da je nestala, zvao prijatelja iz policije i zamolio da odmah lociraju Jelenin telefon. Kada je reč o informacijama da je imao krv na rukama, Zoran Marjanović kaže da o tim detaljima ne sme mnogo da priča jer je istraga u toku, ali da je dokazao da nema veze sa ubistvom.

ČUVALA SAM KOZE NA NASIPU KAD JE JELENA UBIJENA: Ispovest žene koja je bila na STAZI SMRTI U BORČI

- Sumnjaju u mene, a kako ni žena koja čuva ovce, ni muž i žena koji su šetali, niti devojka koja je vozila bicikl ništa nisu primetili? Neka policija pronađe te ljude, oni znaju šta se tog popodneva događalo na nasipu. Ne znam ni sam u šta više da verujem, na koga da sumnjam i u koju verziju ubistva da verujem. Ako se jadna borila i zapomagala, pa kako je moguće da je niko čuo - pita se Zoran.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Marjanović je rekao da je Jelena bila žena za primer, njegov najveći prijatelj i najbolja majka.

- Nema govora o tome da smo se Jelena i ja posvađali na nasipu pre njenog nestanka, kako je navodno neko video. Naprotiv, u poslednja tri meseca, otkako joj je majka obolela od karcinoma, mi smo bliži nego ikad, a ja sam se trudio da budem pažljiviji nego ikad prema njoj. Jedina i prava istina je da smo mi imali brak za poželeti.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

- Najverovatnije mi je da ju je ubio neko zbog neuzvraćene ljubavi, neki manijak sa Fejsbuka, neki psihopata koji je bio opsednut njome. Čuo sam da su u Zemunu nađena kola sa tragovima njene krvi. Policija odlično radi svoj posao, a ja samo molim Boga da svirepi monstrum što pre bude iza rešetaka - rekao je Zoran Marjanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Made in PRC

    10. april 2016 | 00:28

    Нико не може Бога да превари

  • Boris

    10. april 2016 | 00:19

    Devojke, molim vas sve ko sestre rodjene...brisite manijake sa facebook profila. Neke uporno drze svakakve idiote samo zato sto im lajkuju slike i ostavljaju komentare (i to nimalo pristojne). Da li to nekima od vas prija, cak iako dolazi od ko zna kakvih bolesnika, ja ne znam, ali vidite do cega moze da dodje.

  • zagondzija

    10. april 2016 | 09:10

    da li je ovaj covek opste normalan mesto da se bavi detetom sad u ovakvoj situaciji on samo ko neka tracara daje interviju jedan za drugim strasno a istraga ce nas sve iznenaditi ubedjen sam 100%

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA