NEBOJŠA ROJKO DEPORTOVAN U SRBIJU: Uskoro policijsko ispitivanje o Jeleninom ubistvu

Nebojšina majka Nena je doputovala u BiH i službenicima dostavila dokumente, pa je on posle utvrđivanja identiteta po skraćenom postupku deportovan

  • 22

Nebojša Rojko zvani Vihor koji se dovodi u vezu sa ubistvom srpske pevačice Jelene Marjanović na putu je ka Srbiji iz Bosne i Hercegovine. On će biti predat policiji u Srbiji, potvrdio je za Avaz Slobodan Ujić, direktor Službe za poslove sa strancima.

"VIHOR JE BIO KOD KUĆE NA DAN KAD JE JELENA MARJANOVIĆ UBIJENA": Progovorila prva komšinica BRAĆE ROJKO (VIDEO)

Kako je Ujić kazao, Rojkova majka Nena je doputovala u BiH i službenicima je dostavila dokumente sina Nebojše, pa je on posle utvrđivanja identiteta po skraćenom postupku deportovan u Srbiju, preneo je sarajevski list Dnevni Avaz.

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @@@

    11. april 2016 | 18:05

    Nidje veze,živi bili pa videli.....

  • Osecaj me ne vara

    11. april 2016 | 19:37

    Ovaj decko deluje veoma bahato, nasilno, prepotentno, veoma provokativan tip, veoma nezgodan tip. Ali ovakvi ljudi od grdosija obicno klece pred zenama, mole i preklinju iste. Ovaj je u sustini dobrica, dobro mu pogledajte oci, ali ovaj ne bi ni vrapca ubio a kamoli jednu slabasnu zenu... U sustini dobrica koji je losim putem krenuo a za to je krivo meko vaspitanje ili pogresno vaspitanje... Ziv i zdrav bio decko... Ako je on ubica onda ja nemam pojma i vise nikad se necu javiti da bilo sta komentarisem u zivotu svom...

  • Sasa francuz

    11. april 2016 | 19:01

    Preteruju vise sa ubistvom ko da ga je pisala Agata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA