JELENA MARJANOVIĆ JE IMALA VELIKE RUPE U LOBANJI: Toliko je udarana da je POTPUNO UNAKAŽENA!

- Neki od najiskusnijih patologa koji su radili na ovom slučaju su bili zgroženi, kažu da se u karijeri nisu susreli sa tako unakaženom lobanjom - rekao je izvor iz istrage

  • 28
Jelena Jeca Krsmanovic Marjanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je serijom brutalnih udaraca u glavu, pokazala je istraga, a patolozi koji rade na slučaju kažu da ne pamnte ovako surov zločin. Skoro od samog početka istrage i pre svedočenja na poligrafu, inspektorima su bili sumnjivi iskazi članova porodice Marjanović. Prema nalazima obdukcije, ubica je neko ko je Jelenu Marjanović dobro poznavao.

JELENINA SVEKRVA ODBILA POLIGRAF? Rekla da će joj to ugroziti "natprirodnu energiju"!

- Jelenina glava je bukvalno unakažena. Toliko je puta udarena, da je, bez preterivanja, imala rupe na lobanji. Neki od najiskusnijih patologa koji su radili na ovom slučaju bili su zgroženi, kažu da se u karijeri nisu susreli sa tako unakaženom lobanjom. Time smo utvrdili da je ubica neko iz njenog najbližeg okruženja, jer samo neko blizak može da ubije sa toliko mržnje. Veoma smo blizu trenutka kada ćemo dokazati i ko je to - rekao je izvor iz istrage za Informer.

SVEKAR JELENE MARJANOVIĆ PAO NA POLIGRAFU? Nije znao kako da odgovori na pitanje O SINU ZORANU!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Podsetimo, inspektori i forenzičari su juče ispumpavali nasip u Crvenki kod Borče, a zatim su otišli do porodične kuće Marjanovića i vršili detaljan pretres. Sa sobom su odneli nekoliko kesa u kojima je bilo odeće, obuće i alata.

JELENA MARJANOVIĆ JE UBIJENA U SVOJOJ KUĆI? Nova stravična teorija o smrti pevačice!

Jelenin svekar Vladimir je pao na poligrafu na dva pitanja koja su se odnosila na to da li nešto krije o ubistvu, kao i to da li je njegov sin Zoran Marjanović umešan u zločin.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

IZ KUĆE MARJANOVIĆA ODNETA SVA OBUĆA: Dokazi o ubistvu pevačice kriju se u cipelarniku?

Zorica Marjanović je odbila da ide na poligraf jer, kako kaže, on će loše uticati na njenu "natprirodnu" energiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SAVA

    15. april 2016 | 09:28

    Smrtna kazna za sotone bez presedana. Ovakvi monstrumi netrebaju da zive u ovom svetu.

  • Sara

    15. april 2016 | 09:25

    Tako da ubije neko moze samo psihopata nikako neko ljubomoran.to je strasno,nadjite ubicu podhitno jer to stvorenje netreba da hoda ovom zemljom

  • Osecaj me ne vara

    15. april 2016 | 12:45

    Lepo kaze Toma Fila svojoj zeni: Zeno ako neko udje u kucu napozvan uzmi istolj i pucaj, lakse cu da te izvucem iz zatvora nego iz groba... Objasnio covek... Menjati zakon, oruzje moguce u svakoj kuci i kraj...Lepo ja kazem celu porodicu Marjanovic poslati na poligraf... Menjati zakon ko odbije poligraf ide u pritvor i gotovo... Poligrafisati osobu na tri razlicita mesta... Policija, vojska i privatni najbolji poligrafista da ne bude da je nesto namesteno... Poligrafisanje snimati i ostaviti video zapis o tome da i drugi poligrafisti mogu da tumace isti, tako da se vidi i onaj ko se ispituje i sam ekran tokom poligrafisanja... Svekrvi bi ja izbio te bubice u glavio o energiji. Menjaj zakon Vucicu, vidis li da ne valja???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA