JELENA JE OMAMLJENA, PA UBIJENA MOTKOM? Najnoviji detalji iz ISTRAGE jezivog ubistva ZVEZDE GRANDA

- Kako se sumnja da su u zločin umešane i neke osobe koje su bliske žrtvi, moguće je da napadač nije želeo da rizikuje da ga Jelena prepozna, a takođe ju je privremeno onesposobio kako bi je lakše dokrajčio, što je i učinio serijom udaraca tim predmetom u glavu - rekao je izvor iz istrage

  • 56

Prema najnovijim saznanjima iz istrage, pevačica Jelena Marjanović je prvo omamljena nekim jakim sredstvom, a potom je brutalno ubijena, najverovatnije motkom.

 

VRATIĆE SE MOJA MAMA! Rasplakaćete se kada čujete šta je rekla ćerka Jelene Marjanović!

 

Kako beogradski mediji saznaju, ona se prvo branila tako što je udarala svog ubicu pesnicama, zbog čega ispod njenih noktiju nema tragova ubice.

 

"PATIM ZA JELENOM VIŠE NEGO SVI IZ PORODICE ZAJEDNO": Stravična ispovest sestre ubijene pevačice Granda!

 

- Pretpostavljamo da je ubica znao kada će Jelena proći nasipom. Sačekao je pogodan trenutak i prišao joj s leđa. Imao je kod sebe već pripremljenu krpu ili maramicu natopljenu nekim sredstvom za omamljivanje, verovatno hloroformom. Stavio joj je na lice i pokušao da joj ugura u usta. Šokirana i preplašena, ona se otimala i pesnicama pokušavala da se odbrani, ali rastvor je počeo da deluje i izgubila je dah - priča sagovornik iz istrage koji je dobro upućen u ove podatke, pa dodaje:

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

(VIDEO) Policija ponovo ISPRED KUĆE MARJANOVIĆA! Da li je razrešenje Jeleninog ubistva na pomolu?

 

- Pala je na zemlju, a napadač je uzeo motku ili neki drugi tupi predmet koji je poneo i udarao dok joj nije polomio lobanju, a zatim ju je oduvkao s nasipa do kanala. Moguće je da je u tom periodu Jelena još bila živa, ali bez svesti, i najverovatnije se nagutala vode što je ubrzalo smrt.

 

OBRUČ OKO UBICE SE STEŽE, A MI SMO POZVONILI MARJANOVIĆIMA NA VRATA: Da li je danas DAN D za Jeleninog ubicu? (VIDEO)

 

Ova najnovija saznanja su pokazala da je ovaj zločin, koji je izvršen 2. aprila, dugo planiran, a omamljivač je ubici pomogao da ostvari svoj plan.

 

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović

 

- Kako se sumnja da su u zločin umešane i neke osobe koje su bliske žrtvi, moguće je da napadač nije želeo da rizikuje da ga Jelena prepozna, a takođe ju je privremeno onesposobio kako bi je lakše dokrajčio, što je i učinio serijom udaraca tim predmetom u glavu. Prilikom te borbe pronađen je njen pramen kose, patika i šnala za kosu. Još uvek se traga za predmetom sa kojim je ubijena. S obzirom na to da je kanal u kojem je nađeno telo isušen i da taj predmet nije nađen, moguće je da je bačen u obližnju močvaru, koja je rukavac Dunava. Ovih dana otežan je nastavak istrage zbog vremenskih uslova koje će sprati neke tragove - kaže izvor.

 

Sva ova novija saznanja potvrđuju i priču da je pas tragač pronašao tragove.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

- Sasvim je moguće da je ubica nakon što je nasmrt pretukao Jelenu i bacio telo u kanal, prešao preko obližnje njive i došao do glavnog puta, gde ga je čekao prevoz ili saučesnik. Specijalno obučeni pas je najpre pronašao mesto gde je bačena Jelena jer su mu dali njenu gumicu za kosu, a potom se otrgao inspektorima i trčao po njivi do puta, gde je stao i nije hteo da se pomeri. Tada je bilo jasno da se tu gubi svaki trag ubici.

 

Mediji su pisali o tome da policija traga za plavim karavanom koji je navodno primećen u vreme ubistva. Utvrđeno je da dva plava karavana zapravo voze komšinica porodice Marjanović i jedan od njihovih kumova.

 

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

 

Bivši operativac DB Boža Spasić, za beogradske medije je rekao da ako je Jelena omamljena, da je to najverovatnije bio hloroform.

 

- To je sredstvo koje se koristi tokom operacija i nije štetno za ljudski organizam. ako je devojka poznavala počinioca, verovatno je neko od njih stavio hloroform na maramicu, koji nije štetan za ljudski organizam, a koristi se i prilikom operacija. Ona bi odmah po prislanjanju maramice na nos izgubila svest, a nakon toga bi se verovatno probudila. Ili su hteli da je otmu kako bi je lakše ubacili u neki automobil i ubili, ili su hteli da ne vidi nekog ko joj prilazi. To bi ukazalo da je sve planirano.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knjaz miloš

    26. april 2016 | 08:36

    Ajde vučiću da te čujemo mora jelenino ubistvo rešiti.... nesme proći nekažnjeno....

  • Goga

    26. april 2016 | 08:33

    Da ga je prepoznala sad bi ga prijavila???Dragi Bože..

  • Pixi10

    26. april 2016 | 08:33

    Jedan dan ubijena pa doneta, drugi omamnjena... daj bre pustite policiju da radi svoj posao!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA