DA LI JE UBICA JELENE MARJANOVIĆ ŽENA? Policija došla do najnovijeg dokaza koji će rešiti UBISTVO ZVEZDE GRANDA

DNK trag dokazuje da je Jelena neposredno pre ubistva bila u bliskom kontaktu sa osobom ženskog pola. Naravno to ne mora da znači da je ubica žena, ali bi u slučaju "uparivanja traga" bio moguć značajan pomak u istrazi

  • 81
Jelena Krsmanović, Marjanović

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Na trenerci koju je nosila Jelena Marjanović (33) u trenutku ubistva forenzičari su navodno pronašli tragove ženskog DNK koji ne pripadaju njoj!

 

MARJANOVIĆI OTKRILI ŠTA ZNAČI "SIMBOL SMRTI" koji je "osvanuo" na njihovoj kući!

 

Kako prenosi "Informer", a koji se poziva na izvore iz istrage taj DNK trag dokazuje da je Jelena neposredno pre ubistva bila u bliskom kontaktu sa osobom ženskog pola. Naravno, to ne mora da znači da je ubica žena, ali bi u slučaju "uparivanja traga" bio moguć značajan pomak u istrazi!

 

Marjanovići otkrili da li im je stvarno ZABRANJENO DA NAPUSTE BORČU!

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Forenzičar u Institutu za sudsku medicinu Dragan Jačmenica objašnjava za ovaj list kako je mogao ženski DNK da završi na odeći ubijene pevačice:

 

OBRT U ISTRAZI JELENINOG UBISTVA? Policija danas proveravala drugo mesto na NASIPU SMRTI! (VIDEO)

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

- DNK materijal je u konkretnom slučaju na garderobu mogao da dospe na više načina: ako se Jelena pre smrti branila i rvala sa ubicom, a mogao je i da se prenese kapljičnim putem, kijanjem i kašljanjem, kao i seksualnim putem.

 

Jelena Marjanović ubijena je u subotu, 2. aprila. Telo je pronađeno dan kasnije, na nasipu u Crvenki, nakon što je u subotu uveče policija krenula u potragu za njom, kada je suprug Zoran Marjanović prijavio nestanak. On je tada rekao da je sa suprugom i ćerkicom krenuo u šetnju, a da se Jelena u jednom trenutku odvojila kako bi otišla na trčanje, nakon čega joj se gubi trag.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA