POTRAGA ZA DEČAKOM OGNJENOM: Ljudi, proverite svoje podrume, možda se negde sakrio (VIDEO)

- Potraga je trajala celu noć, tražili su ga na Zlatici, odakle je stiglo najviše dojava, uz i oko Morače, u centru grada, na Gorici - rekla je Vanja Rakočević i dodala da bi policija trebalo da danas pojača potragu

  • 2

Jedanaestogodišnji Ognjen Rakočević iz Podgorice nestao je u noći između utorka i srede, a potraga za njim aktivno traje. Njega traže građani i policija, a skoro je dojavljeno da je viđen u naselju Konik, pa kod Vezirovog mosta.

NESTAO OGNJEN RAKOČEVIĆ (11): Majka moli za pomoć, dečak iz kuće izašao go i bos!

Majka Vanja je rekla da dete niko nije video, te da ne postoje tragovi gde bi dete moglo da bude. Međutim, ona je zahvalna svima koji učestvuju u traženju mališana.

- Potraga je trajala celu noć, tražili su ga na Zlatici, odakle je stiglo najviše dojava, uz i oko Morače, u centru grada, na Gorici - rekla je Vanja Rakočević i dodala da bi policija trebalo da danas pojača potragu.

Ognjenova majka je rekla da su se u potragu uključila sva taksi udruženja, a vozačima je rečeno da obrate pažnju na dečaka. Ona moli sve koji imaju kuće, terase, bašte i podrume da dobro pogledaju oko svojih domova, jer postoji mogućnost da se Ognjen negde sakrio.

- Izašao je bos, možda se negdje zavukao da se ugreje - rekla je ona.

Podsećamo, dečak boluje od autizma. On je izašao iz porodične kuće u Ulici Vaka Đurovića u Podgorici bos i bez majice, u donjem delu trenerke. Ima plavu kosu i svetao ten, plave oči, a visok je oko 150 centimetara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA