"MALI DNEVNIK" NA UDARU PREVARANATA?! Oprez, nepoznate osobe u njihovo ime vrbuju decu po kućama!

Nepoznate osobe, u jednom beogradskom naselju, predstavile su se kao deo ekipe "Malog dnevnika“ i tom prilikom, pokušale da animiraju decu da otvore vrata svojih stanova. Tim ove emisije kaže da je reč o prevari i da kastinge nikada ne rade po kućama

  • 2

"Mali dnevnik" proteklih dana našao se na udaru prevaranata koji po kućama vrbuju navodne voditelje za ovu emisiju koja se emituje na RTS. Ekipa "Malog dnevnika" upozorila je na svojoj Fejbuk stranici da su nepoznate osobe, koje se predstavljaju kao članovi njihove ekipe, pokušavali da animiraju decu da im otvore vrata svojih stanova.  

MALI DNEVNIK, A VELIKA STVAR: Deca koja vam uvek ULEPŠAJU DAN imaju nešto VAŽNO da vam kažu! (VIDEO)

- Do nas je stigla informacija da su se tokom proteklih dana nepoznata osoba, ili više njih, u jednom beogradskom naselju, predstavljali kao članovi ekipe "Malog dnevnika“ i da su, tom prilikom, navodno pokušali da animiraju decu da otvore vrata svojih stanova. Ne želimo ni da pretpostavimo sa kakvim namerama je ta "akcija“ preduzeta - ističe se u upozerenju "Malog dnevnika" koje je objavljeno na Fejsbuku.

HIT: Evo kako je preslatka Anđela iz "Malog dnevnika" nadmudrila Ivana Ivanovića (FOTO)

U njemu se dodaje da oni nikada nisu radili kastinge po kućama:

Printskrin: Facebook/MaliDnevnik Printskrin: Facebook/MaliDnevnik

- Zato, veoma je važno da jasno naglasimo da naša ekipa nikada nije na taj način birala decu za "Mali dnevnik“, već da to radimo u saradnji sa "UMS – školom za talente“, gde se i održavaju kastinzi i probe za našu emisiju. Probe se, ponekad, održavaju i u studiju RTS-a i to su jedina dva mesta na kojima deca – kandidati stupaju u kontakt sa našom ekipom. Naravno, uz saradnju sa njihovim vaspitačima i roditeljima. Dakle, nikada nismo radili "kastinge“ po kućama, niti ćemo a, pogotovo, nikada nećemo dolaziti na vaša vrata sa takvom namerom - napominje ekipa "Malog dnevnika".

DOBRO VEČE, OVO JE MALI DNEVNIK: Upoznajte decu koja nam uvek ULEPŠAJU DAN! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Printskrin/Youtube Foto: Printskrin/Youtube

I u slučaju da se ispostavi da informacija koja je došla do ekipe "Malog dnevnika" nije tačna, oni koriste ovu priliku da još jednom podsete decu da  ne otvaraju vrata nepoznatim ljudima, niti sa njima razgovaraju na ulici i drugim mestima.

- Čak i ako im se učini da dotična osoba nije opasna. Ono što je sigurno, ta osoba na vašim vratima nikada neće nikada biti niko iz "Malog dnevnika“ - kaže ekipa ove emisije.

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Irena Lazic

    12. maj 2016 | 14:34

    Moje dete je član UMS škole i iskljucivo se kastinzi za mali dnevnik rade u školi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA