≫ 

MOŽDA JOŠ NIJE KASNO, POMOZITE NAM DA NAĐEMO KATARINU: Važno je, ovaj APEL obavezno pročitajte! (FOTO)

Na Fejsbuku je osvanuo apel, koji su korisnici ove društvene mreže počeli dalje da dele, u nadi da će devojčica biti nađena

  • 7

Roditelji Katarine Kunović, devojčice iz Novog Sada, koja je u subotu nestala u Novom Sadu, za vreme treninga njenog veslačkog kluba, zamolili su građane koji imaju placeve uz obalu Dunava, da im pomognu da nađu njihovu ćerku.

TUGA: Devojčica se utopila u Novom Sadu tokom veslačkog treninga!

Na Fejsbuku je osvanuo apel, koji su korisnici ove društvene mreže počeli dalje da dele, u nadi da će devojčica biti nađena.

"Molimo sve koji žive ili imaju vikendice i placeve uz obalu Dunava kod Novog Sada, na obe strane reke, nizvodno od barži i dalekovoda koji prelazi preko Dunava, da hitno detaljno prečešljaju nepristupačne delove i šipražje i takođe pregledaju svoje placeve i kuće, ako tamo nisu bili od subote u podne.

Ako postoji i 1 odsto šanse da je Katarina uspela da dođe do obale i ako je povređena, možda je tamo negde ostala zaglavljena ili je potražila sklonište... Onda možda još nije kasno."

Katarina je 7. maja ujutru bila na treningu svog veslačkog kluba, kada je udarila u usidrenu baržu uzvodno od Mosta slobode, a nakon prevrtanja čamca nije isplivala na površinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA