NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U KANJIŽI: Muzičari promašili put i izgubili se, a onda se dogodila tragedija (FOTO)

U Kikindi i Kanjiži šok i neverica, meštani i prijatelji poginulih muzičara i dalje ne mogu da veruju šta se zapravo dogodilo. Jovana Kojić (19), Nikola Radin (42) iz Kikinde, i Dragan Hajdin (39) iz Kanjiže, spletom nesrećnih okolnosti sudarili su se na preseku lokalnog puta za Mali Pesak i regionalnog puta za Horgoš

  • 5

Muzičari iz Kikinde, koji su krenuli „ford fokusom“ na svirku, slučajno su krenuli pogrešnim putem ka Malom Pesku, a kako Telegraf saznaje, vlasnik salaša Dragan Hajdin (39), koji je upravljao„mercedesom“, krenuo je sa supugom Majom Hajdin i Aleksandrom Pivićem da sačeka muzičare iz Kikinde koji su se izgubili.

NEK IH ANĐELI ČUVAJU: Ovo su muzičari stradali kod Kanjiže (FOTO)

U oba grada vladaju šok i neverica, a meštani i prijatelji poginulih muzičara i dalje ne mogu da veruje šta se zapravo dogodilo.

U SMRT UMESTO NA SVIRKU: Muzičari stradali kod Kanjiže kada su se sudarili sa domaćinom!

Jovana Kojić (19), Nikola Radin (42) iz Kikinde, i Dragan Hajdin (39) iz Kanjiže, spletom nesretnih okolnosti sudarili su se na preseku lokalnog puta za Mali Pesak i regionalnog puta za Horgoš, a kako i zašto je došlo do nesreće, biće jasno nakon policijskog izveštaja.

Tela troje poginulih mladih ljudi poslato je na obdukciju u Novi Sad, prema nalogu Osnovnog javnog tužilaštva iz Sente.

Kako smo saznali, u udesu dva auta, "ford fokus" je od siline udarca sišao sa puta i zaustavio se u njivi, dok je "mercedes" ostao na putu.

Lakše povrede u ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći zadobila je Maja Hajdin (30), supruga preminulog vozača Dragana Hajdina, dok su teže povređeni Miroslav Popov iz Kikinde, koji se nalazio u autu sa Jovanom i Nikolom, takođe teže povrede zadobio je i Aleksandar Pivić iz Beograda.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prijatelji mlade maturantkinje Jovane Kojić (19), koja je bila talentovana i dobra učenica, oprostili su se putem društvenih mreža, gde su na njenom Fejsbuk profilu napisali „Bog uvek bira samo najbolje“.

Jovana se dugo godina bavila pevanjem, a kako kažu njeni prijatelji, uvek je bila nasmejana i puna života.

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki

    15. maj 2016 | 18:40

    Neka pocivaju u miru.

  • GB

    15. maj 2016 | 19:11

    Dragan nije bio vlasnik salasa! Njegov otac je glavni organizator medjunarodnog kupa preferansa na salasu Tandari. Saucesce celu porodicu. :(

  • Mila

    15. maj 2016 | 22:49

    Tuga i zalost. Saucesce porodicama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA