IZGORELO 18 DEVOJČICA: Strašna tragedija u domu u Tajlandu

Vatrogascima je trebalo tri sata da ugase požar, kao i da iz izgorele drvene dvospratnice izvuku preživele i tela poginulih

  • 1

Najmanje 18 devojčica starih između pet i 12 godina poginulo je u požaru u učeničkom domu škole za siromašne đake na severu Tajlanda, saopštila je danas lokalna policija.

POŽAR U STARAČKOM DOMU: 7 osoba poginulo u vatrenoj stihiji u Urugvaju!

U saopštenju se navodi da je pet devojčica u požaru zadobilo povrede, od kojih su dve u teškom stanju, prenela je agencija AP.

Vatrogascima je trebalo tri sata da ugase požar, kao i da iz izgorele drvene dvospratnice izvuku preživele i tela poginulih.

DRAMATIČNI SNIMCI LJUDI KOJI BEŽE IZ ZAPALJENOG GRADA: Vatrena kiša kao iz horor filma (VIDEO)

Požar je izbio kasno sinoć po lokalnom vremenu, što znači da je većina učenica te škole koju vode dobrotvorne hrišćanske organizacije spavala pa nisu mogle da pobegnu od požara.

CRNI DIM KULJA IZ NJUJORŠKOG METROA: Panika u američkoj metropoli! (VIDEO)

Devojčice koje su spavale u spavaonici učeničkog doma kad je izbio požar uglavnom potiču iz siromašnih lokalnih plemena, koja žive predaleko da bi deca svakog dana putovala u školu.

- Kad je izbio požar, u spavaonici se nalazilo 38 učenica. Neke od njih još nisu bile zaspale, pa su uspele da pobegnu od požara. Ali one koje su spavale nisu mogle da pobegnu, pa zato imamo veliki broj žrtava - izjavio je zamenik guvernera provincije Čiang Rai Arkom Sukapan.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA