BIVŠA ŽENA UBICE IZ ORLANDA OTKRILA: Moj muž Omar je bio GEJ, ali to nije smeo da prizna! (FOTO)

- Kada smo se upoznali, on mi je pričao kako je uživao u provodu po noćnim klubovima. Verovatno je odlazio u gej klubove, samo nije želeo to da prizna. Plašio se - rekla je njegova bivša žena Sitora

  • 10

Bivša žena Omara Matina, Sitora Jusifiju (29), izjavila je kako je njen nekadašnji suprug zapravo bio gej i da je od 2013. godine bio stalni gost gej kluba Puls. Takođe, ubeđena je da je neko vreme vodio dupli život, te da je bio sa njom u vezi, ali i sa muškarcem!

ISPOVEST BIVŠE ŽENE UBICE IZ ORLANDA: Kada smo se upoznali, delovao je normalno, a onda je krenuo PAKAO (VIDEO)

Inače, masovni ubica Omar je baš u tom gej klubu napravio pokolj i ubio 50 ljudi.

Istražitelji su potvrdili da je on često odlazio u Puls, koji je udaljen oko dva sata vožnje od njegove kuće, te se tamo osećao sigurnim i mogao je slobodno da pokaže svoju seksualnu opredeljenost.

- Kada smo se upoznali, on mi je pričao kako je uživao u provodu po noćnim klubovima. Verovatno je odlazio u gej klubove, samo nije želeo to da prizna. Plašio se - rekla je njegova bivša žena Sitora.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ona je nedavno novinarima ispričala kakav je život vodila sa Omarom i kroz kakve strahote je prolazila.

- Počeo je često da me psihički zlostavlja, nije mi dozvoljavao da razgovaram s porodicom, držao me je kao taoca. Često se svađao sa svojim roiteljima, ali pošto je bio usmeren na mene, najviše se iživljavao na meni - rekla je Sitora.

Podsetimo, Omar je u gej klubu Puls u Orlandu na Floridi ubio 50 ljudi i ranio još 53, a kako kaže njegova bivša supruga, bio je mentalno bolestan i emotivno nestabilan čovek.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miso

    14. jun 2016 | 11:23

    Islamista a peder!kombinacija za nevolju

  • Toki

    14. jun 2016 | 12:31

    Ona ne kaže da je gej, vidiš da nagađa - mlati praznu slamu. Kaže "verovatno", nezna a priča. Pa ne postoji samo gej klub, ima dosta strejt klubova.

  • DrB2

    14. jun 2016 | 14:20

    Islamski gejevi su mnogo destruktivniji od Hriscanskih...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA