SILOVATELJIMA IZ NIŠA PRETI 15 GODINA ZATVORA: Napili pa silovali maloletnicu!

Puštena je tek posle četiri sata seksualnog maltretiranja, i istog jutra se požalila sestri koja je odvela u Klinički centar

  • 13
Tuga, tužna žena, devojka, depresija, silovanje Foto - Ilustracija: Pixabay

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu odredio je danas pritvor do 30 dana Nišlijama N.I. (20), S.Ž. (24) i N.J. (27) jer su 8. jula napili petnaestogodišnju devojčicu a zatim sa njom imali seks.

OVO JE UŽASNO, SILOVANO JE JOŠ JEDNO DETE U SRBIJI: U Nišu uhapšena TROJICA muškaraca!

Oni se terete za obljubu nemoćnog lica, a s obzirom na to da je u pitanju maloletnica, preti im kazna zatvora od pet do petnaest godina.

Petnaestogodišnjakinja je optužila trojica mladića da su je oko pola dva ujutro presrela u blizini crkve Svetog Pantelejmona, uvukli u kola i odvelu u kuću jednog od njih, gde su joj dali alkohol, a zatim su sa njom nekoliko puta imali seksualne odnose.

Puštena je tek posle četiri sata seksualnog maltretiranja. Ona se istog jutra požalila sestri koja je odvela u Klinički centar, a osoblje ove ustanove je obavestilo policiju.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Mada je devojčica tvrdila da ne poznaje napadače, te da ne može da se izjasni ni o marki njihovog vozila, policija je uspela da prikupi dovoljno informacija i da već sledećeg dana uhapsi trojicu monstruma.

Kako saznajemo, jedan od njih je u potpunosti priznao delo, dok su se druga dvojica branila ćutanjem. Međutim, on je tvrdio da oštećenu poznaje od ranije, te da nije znao da je maloletna. Takođe, isticao je da je ona pristala na grupni seks.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mmmm original

    11. jul 2016 | 23:23

    Zato se strahote i dešavaju, nema zakona. Petnaest godina, pa to je premalo za takve zločine. Strašno!

  • divlji zapad

    11. jul 2016 | 22:38

    Ona ima samo 15 godina.Sta ce u to doba na ulici? Njeno mesto je u krevetu i da spava. Gde su tu roditelji?! Strasno da strasnije ne moze biti.

  • Ja

    11. jul 2016 | 23:10

    U koje god vreme da je izasla ovakve stvari ne smeju da se desavaju,kod nas izgleda vlada pravilo da je onaj ko nastrada uvek kriv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA