≫ 

SUROVA ISTINA O MONSTRUMOVOM DETINJSTVU: Majka ga ostavila kad je bio dete, on ju je našao, ali ga je OČUH OTERAO!

- Majka mu je rodom iz Bujanovca, a sada živi u Beogradu i udata je za nekog čoveka sa Kosova, s kojim ima troje dece - ispričao je za Telegraf meštanin Tomislav, koji dobro poznaje Rajkovićevu porodicu

  • 52

Majka monstruma iz Vratarnice Vladice Rajkovića – koji je hladnokrvno oteo, silovao, prebio i ubio Anđelinu Stefanović (3) i Draganu Stanković, čije je telo zamotao u krvavi jorgan i bacio ga u Timok, otišla je od njega je kad je bio mali, a sada živi u Beogradu, saznaje Telegraf. 

Ekipa Telegrafa je razgovarala s meštanima u želji da sazna kakav je bio Rajković, kako je odrastao i šta ga je nateralo da počini ove gnusne zločine.

PROŠAO BI KAO KAD SU BILI TURCI: Ogorčeni Anđelinin otac kaže da bi Vladicu NABIO NA KOLAC I PUSTIO DA UMIRE SEDAM DANA!

- Majka mu je rodom iz Bujanovca, a sada živi u Beogradu i udata je za nekog čoveka sa Kosova, s kojim ima troje dece - ispričao je za Telegraf meštanin Tomislav, koji dobro poznaje Rajkovićevu porodicu.

Foto: Informer Foto: Informer

On dodaje da je Rajkovićevu majku iz kuće isterala svekrva kada je ubica imao nekoliko godina.

TRAVIČNA FOTOGRAFIJA: Monstrum se smeje pored Anđeline pre nego što će je silovati i ubiti

- Nisu imali nikakav kontakt, a kada je Vladica porastao, otišao je u Beograd da je nađe. Našao ju je preko polusestre, ali očuh nije mogao da ga podnese, pa ga je oterao - dodao je.

Foto: Privatna arhiva, novosti.rs, Telegraf Foto: Privatna arhiva, novosti.rs, Telegraf

Naš sagovornik kaže da monstrum posle toga nije išao više za Beograd. On tvrdi da je Nebojša, otac Vladice Rajkovića, pre izvesnog vremena doveo neku ženu u kuću.

- Ona je kod njih bila manje od godinu dana, pa je i nju isterala svekrva - izjavio je meštanin.

Zorica je, saznajemo, udata za D. A, koji je zaposlen u jednom beogradskom preduzeću. Meštani za njega imaju samo reči hvale. Kažu da je dobar muž i otac. Sa njim ima troje dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auuuuuu..

    13. jul 2016 | 10:20

    Koga bre briga!? Sta pravite od njega zvezdu? U zatvor i kljuc da se baci...

  • Mirce

    13. jul 2016 | 10:42

    I sta sad?Da li se ocekuje od nas da ga mozda zalimo?Da nece to biti u postupku olaksavajuca okolnost?Ljudi,istrazitelji,sudije ne padajte na te fore!To je monstrum sa majkom,sa tri majke i bez ijedne on bi to uradio!

  • victoria

    13. jul 2016 | 10:40

    Klasican primer biografije jednog sociopate. Nece svako odbaceno dete izrasti u monstruma, ali ovakvo odrastanje cesto je faktor rizika. Njegov nacin razmisljanja je infantilan, jos je dete, ali kao odrasla osoba sa nagonima, ne zna to da kanalise na ispravan nacin. I jos ako je gledao pornografiju njegova masta je podivljala i usmerila se u pogresnom smeru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA