MANIJACI SU SVUDA OKO NAS: Monstrum koji je silovao i ubio malu Anđu vešto se krio iza lica DOBROG KOMŠIJE!

Išao je u njive i orao, a da je bio vredan rekle su i njegove komšije kojima je kobnog jutra pomagao da ispeku prase i jagnje

  • 8
Zaječar, ubistvo, Vladica Rajković Foto: Lična arhiva

Za Vladicu Rajkovića iz sela Vratarnica kod Zaječara, koji je oteo, silovao, prebio i ubio Anđelinu Stefanović (3), komšije kažu da je živeo naizgled običnim životom, i da ništa nije odavalo da je u pitanju teško obolela osoba.

MONSTRUM JE ŽIVEO SA DRAGANOM (46), DUGOVAO JOJ JE 3.000 EVRA, A ONDA JE ONA NESTALA: Novi detalji zločina u Zaječaru

Vladica i njegov brat Perica, koje je majka napustila dok su bili mali, u selu Vratarnica živeli su sa ocem Nenadom, babom Malinom i deda Ljubom, koji su ih i odgajili.

DAO SAM MONSTRUMU 500 DINARA DA SPASIM DECU: Ispovest komšije Omera Gašića, koji je sprečio JOŠ VEĆI ZLOČIN! (VIDEO)

Iako je posle osnovne, Vladica upisao srednju školu, koju je ubrzo napustio, meštani Vratarnice kažu da je bio vredan i da je živeo od kosidbe.

Išao je u njive i orao, a da je bio vredan rekle su i njegove komšije kojima je kobnog jutra pomagao da ispeku prase i jagnje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Uglavnom nije mnogo pio, a kad jeste, jedni kažu da je bio gadne naravi, dok drugi govore da bi odmah zaspao.

Noću je voleo da vozi traktor, pa ga je po tome pamtila i Anđelija koja ga je zvala "bata koji mnogo pije".

Anđeliju je poznavao od rođenja i često se igrao sa njom na ogradi, pa je čak u nekoliko navrata tražio od njene bake da je provoza na traktoru.

To što je devojčica pristala da sa njim ode s rođendana, je dodatni dokaz da mu je verovala jer joj je bio komšija i da je do tada prema njoj bio dobar.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Osim toga, njena porodica se odlično poznavala sa porodicom ubice Vladice Rajkovića, a Anđelina se često igrala sa Vladicom, i rođendanu njegovog bratanca se veoma radovala.

Vladica je na veselju bio normalan i veseo, Anđeliju je nosio na ramenima, a sa ostalom decom se igrao, pa čak i slikao.

Na slici na kojoj je sa mališanima, deluje mirno i raspoloženo, što, barem na prvi pogled, takođe opravdava one koji nisu ni pomišljali da bi bio u stanju da počini svirepi zločin koji je potom usledio.

Ubica je bio u vezi sa Draganom Stanković (46) iz istog sela, koja nije bila udata, i kojoj je dugovao 3.000 evra. Ona međutim, nije bila jedina od koje je pozajmljivao novac, već ga je uzimao i od zelenaša.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Takođe, niko ne zna šta je posle toga radio s tim parama.

Meštani kažu da su Dragana i on imali čudan odnos, i podeljeni su u tome da li su sumnjali u to da je umešan u njen nestanak ili ne.

Ipak, niko od njih nije rekao da mu je poznato da ju je Vladica maltretirao ili bio nasilan prema njoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Malina

    12. jul 2016 | 15:38

    Tuga do neba!Nikad u zivotu gore nesto nisam cula,a tom monstrumu na zivo bi mu izvadila srce....

  • Su

    12. jul 2016 | 16:44

    Pa zar on baš nikom nije bio sumnjiv poslije njenog nestanka? Je li on ispitan uopste, je li išao na poligraf, je li ga iko pitao gdje mu je partnerica? Da se iko zainteresovao za to ubistvo, ne bi se desilo ovo sa malim andjelom...Hoce li iko odgovarati za taj propust?

  • Darko

    12. jul 2016 | 20:33

    Ne znam zašto ovakve kao on odmah ne ubijaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA