NOVA, ŠOKANTNA TEORIJA: Šta povezuje ubistvo u Borči sa zločinima u Zaječaru?

Vladica Rajković pričao je svima po selu da zna ko je ubio pevačicu "Granda" i kupovao je sve novine koje su pisale o tom slučaju

  • 25
Žrtve Foto-montaža: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Lična arhiva, Profimedia

Meštani Vratarnice znaju gotovo svaki detalj o do juče mirnom i uzornom mladiću Vladici Rajkoviću, koji je na opšte zaprepašćenje cele Srbije u subotu silovao i ubio trogofišnju Anđelinu Stefanović, koja je danas sahranjena na lokalnom groblju u tom mestu. Kasnije se ispostavilo i da je ubio svoju ljubavnicu Draganu Stanković.

AJDE, PILE BAKINO, USTANI, AJDE DA TE VODIM KUĆI: Najpotresnija scena na sahrani male Anđe

Tako su u priči za Srpski Telegraf istakli kako je monstrum imao jednu opsesiju, koja je kulminirala pred sam zločin.

- On je u kafani, dok sedimo, gde god se okupimo, vrlo često pričao o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. Pričao je da je pevačicu gledao i pratio pre ubistva, čak je znao i neke njene pesme. Ponavljao je da je Jelenu mogao da ubije samo neki monstrum, da je to bila lepa devojka i da se na slikama vidi da je dobar čovek - pričaju komšije iz Vladicine ulice za Srpski Telegraf.

MANIJACI SU SVUDA OKO NAS: Monstrum koji je silovao i ubio malu Anđu vešto se krio iza lica DOBROG KOMŠIJE!

Dodali su kako je od tog ubistva pevačice, monstrum svakog dana kupovao novine i detaljno pratio slučaj. Kada nije imao novca, odlazio bi to trafike i molio prodavačicu da samo na trenutak prelista novine kako bi pročitao najnovije informacije o brutalnom ubistvu pevačice.

- To je bilo toliko opsesivno da smo se mi u jednom trenutku našalili kako je poludeo za njom. Bilo nam je čudno - dodali su meštani u svojoj ispovesti.

Vladica je, prema njihovim rečima, pričao kako zna da je Jelenu ubio neko iz porodice.

DAO SAM MONSTRUMU 500 DINARA DA SPASIM DECU: Ispovest komšije Omera Gašića, koji je sprečio JOŠ VEĆI ZLOČIN! (VIDEO)

- Neverovatno je sa kolikom je strašći on pričao o tom ubistvu. Kada bi govorio o Jeleni, detaljno je opisivao šta bi sve radio ubici i kako bi mu presudio,pa je sve posle užasnog zločina postalo još čudnije - završili su svoju ispovest meštani, a piše Srpski Telegraf.

Inače, Kurir piše kako je ubistvo malene Anđe i Dragane izvršeno na identičan način kao i ubistvo Jelene Marjanović, pa policija detaljno ispituje da li možda Vladica Rajković ima neke veze i sa ubistvom pevačice.

- Tragedije u Borči i Vratarnici su po mnogo čemu slične: lobanje žrtava su smrskane, ubijene su na veoma svirep način na otvorenom prostoru i sakrivene u šipražju u blizini reke, odnosno kanala - ispričao je izvor blizak istrazi za Kurir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stela

    13. jul 2016 | 16:46

    Ova ubistva povezuje sličan psihološki profil ubice. Kristalno jasno je ko je ubio Jelenu.

  • vex

    13. jul 2016 | 07:35

    On je odmah priznao ubistvo i devojcice i ljubavnice, Da je stvarno ubio Jelenu i to bi odmah rekao. Mislim da mu je to ubistvo bilo podstrek da i on uradi isto.

  • Nena

    13. jul 2016 | 07:45

    Pa zar nema bar jedan manijak u svakom mestu u Srbiji? Svaki manijak ima bar jednu slicnost ludila u glavi. Sta tu ima reci, za takve monstrume? Samo uvesti u zakon iz 1800 godine(giljotinu). Tako su Francuzi imali secenje glave onima koji su napravili neki zlocin. Amerikanci jos uvek imaju inekcije . A ostali pustaju zveri da zive , i da se pise o njima. Da li su oni toliko vredni da se pise o njima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA