KRVNIK MAMIO ANĐU (3) U SVOJU SOBU SA IGRAČKAMA? Užasna tvrdnja ubicine bake Ilinke!

U uglu sobe stajale su dečje igračke i bojice, kojima je mamio devojčicu u sobu

  • 8
Vladica Rajković Foto: Privatna arhiva

Krvnik Vladica Rajković (28) iz sela Vratarnica kod Zaječara, koji je zverski silovao, pa ubio Anđelinu Stefanović (3), prema rečima njegove bake Ilinke Rajković, nesrećno ubijenu devojčicu je i ranije odvodio u svoju sobu.

Naime, u sobi je imao dosta dečjih igračaka i bojica, uz pomoć kojih je monstrum mamio devojčicu!

NOVA, ŠOKANTNA TEORIJA: Šta povezuje ubistvo u Borči sa zločinima u Zaječaru?

- Joj, Vlado, što si nam to učinio?" Što si nas osramotio? Što si ubio dete koje si u kuću dovodio? - na sav glas je kukala Ilinka, koja je bila u svojoj kući zajedno sa nepokretnim suprugom, preneo je "Alo!".

- Ilinka, nemoj kukati, uradio je zlo - prozborio je Vladičin deda supruzi, pored kojih je monstrum odrastao, pa zaćutao.

EVO ŠTA ČEKA MONSTRUMA VLADICU RAJKOVIĆA U ZATVORU: Robijaši prete da će ga zaklati!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prema pričama koje kruže selom, svi su odmah znali da je Vladica ubio devojčicu, jer je svima rekao da ide u prodavnicu da joj nešto kupi, a onda se nakon nekog vremena vratio sav izgreban.

- Vladica se vratio, ali je bio potišten i povučen, a po obrazima je imao ogrebotine kao da ga je mačka izgrebala - rekli su meštnai.

Foto: Informer Foto: Informer

Inače, u njegovoj sobi u uglu su stajale dečja igračka i bojice, dok je u oštećenom kupatilu bio nered. U njemu je krvnik opravo krvavu odeću nakon zaločina, koji je posle odnela policiju. U kupatilu je stajao i sapun koji je bio upraljan krvlju. Garderobu i lične Vladičine stvari je policija oduzela.

- Normalno se ponašao i ništa čudno nismo primetili to veče kada je ubio Anđelinu. Odgojili smo ga. Vlada nas je sve izdržavao. Radio je sve, hranio nas. Bavio se poljoprivredom, vozio traktor, ma sve je radio. Bio je dečko za primer. Ne znam šta mu je bilo da učini tako nešto - rekla je njegova baka hvatajući se za glavu.

Kako kaže, kod njih je dolazila policija kako bi ih ispitala da li znaju nešto o zločinu, međutim rekli su kako nemaju pojma ni o čemu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lionac

    13. jul 2016 | 09:24

    Vesala

  • M.M.

    13. jul 2016 | 11:53

    Mamio devojcicu!!! Ko zna sta je jadnoj devojcici i pre radio!!! Skote jedan! Pravi si djavo!

  • Marijaaa

    13. jul 2016 | 09:20

    Sta se ovo desava sa narodom? Familija i komsiluk tvrde da je bio normalan, vredan i u principu nista nije govorilo da je monstrum. Sta prouzrokujuje u coveku ovakav zlocin? Da se ne pnavljamo zlocinima u protekla 3-4 meseca. Sta de desava?? Davno sam negde procitala da Haarp koji manipulise vremenskim prilikama ili ne prilikama bolje receno, manipulise i ljudski um. Cije smo mi marionete? :/ Da li u svakom od nas cuci potencijalni monstrum i da li ga probudi neko kome to u tom trenutku odgovara?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA