DRŽI SE NIXO: LEKARI su mu rekli da ga čekaju invalidska kolica, a onda je uzeo stvar u svoje ruke i STAO NA NOGE! (VIDEO)

Nikoli su nakon operacije lekari rekli da ga čekaju invalidska kolica, ali on nije želeo da se pomiri sa tim i od tada traje njegova neprekidna i iscrpljujuća borba. On je poručio svima da su mu vežbe i zdrava ishrana spasile život

  • 7

Poznati domaći Jutjuber Nikola Jovanović, poznatiji kao Nixa Zizu pre nekoliko meseci je doživeo tešku saobraćajnu nesreću nakon koje se i dalje oporavlja. Njega i još nekoliko ljudi udarila je motornim vozilom nepoznata osoba pored puta. On na svojim jutjub kanalima postavlja video snimke gde pokazuje kako se non stop bori za normalan život.

Poznati srpski jutjuber Nixa Zizu oglasio se posle teške saobraćajne nesreće!

Nikoli su nakon operacije lekari rekli da ga čekaju invalidska kolica, ali on nije želeo da se pomiri sa tim i od tada traje njegova neprekidna i iscrpljujuća borba. On je poručio svima da su mu vežbe i zdrava ishrana spasile život.

NIXA ZIZU KONAČNO USTAO IZ POSTELJE: Posle nekoliko meseci Jutjuber ponovo na nogama! (FOTO)

Foto: Facebook/Nixa Zizu Foto: Facebook/Nixa Zizu

Počeo je radeći vežbe, a potom podučavajući druge kako da ih rade, a da ne koriste steroide, iako nema ništa protiv bodibildera. Poznat je po kompjuterskim tutorijalima, blogovima, gameplayovima, parodijama, kompilacijama iz srpskih filmova itd. Kada je uradio sve što je mogao na Youtube-u, stekao brdo pratilaca i zaradio novac, prestao je aktivno da snima i posvetio se privatnom poslu.

Pogledajte njegov video iz bolnice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA