POSLE POLJUPCA PALA U KOMU: Majka devojčice traži da se dečko osudi jer joj je krišom ubacio tabletu u usta (FOTO)

Devojčica se na žurki poljubila sa fudbalerom, a onda su počele prave more. Nakon napada panike i haosa, pala je u komu. Lekari se sada bore za njen život, a Stefana čeka teška kazna

  • 8

Četrnaestogodišnja tinejdžerka iz Britanije bori se za život u indukovanoj komi, nakon što joj je mladić s kojim se ljubila na novogodišnjoj proslavi, tokom poljupca, u usta ubacio tabletu ekstazija.

SMRTONOSNA VRSTA EKSTAZIJA HARA EVROPOM: Ubija mlade u roku od nekoliko minuta!

Očajna majka nesrećne devojčice zahteva da se mladić koji joj je ovo uradio, inače fudbaler Stefan Mekriči, hitno pošalje u zatvor, opisujući kako je njena ćerka izgledala nakon povratka sa kobne žurke.

- Bacala se sa kreveta, puzila po podu... Izgledala je kao da je izašla iz filma "Isterivač đavola". Halucinirala je, mislila da je nešto napada iz zidova, dok smo mi bezuspešno pokušavali da je smirimo. Na momente je dolazila sebi i molila me da joj pomognem - priča majka Mekričijeve žrtve.

Foto: justice.gov Foto: justice.gov

Prema navodima tužioca, incident se dogodio na kućnoj zabavi, čiji su posetioci bili mahom punoletni, pa se alkohol slobodno točio, a iako su vlasnici bili prisutni, "deca" nisu bila pod preteranim nadzorom jer su se međusobno poznavala iz škole.

Devojčica je stigla oko 8 sati uveče, sa drugaricom, a ubrzo se upoznala sa Stefanom, sa kojim je počela da se ljubi.

Pošto je progutala tabletu koju joj je ubacio u usta, upitala ga šta je to, a kada joj je odgovorio da je u pitanju ekstazi, izletela je napolje tražeći pomoć od svojih prijatelja.

Šanse da tinejdžerka, koju su lekari uveli u indukovanu komu, preživi su 50 odsto, a fudbaler koji je priznao krivicu biće osuđen u toku avgusta.

(Telegraf.rs / mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paris

    8. avgust 2016 | 13:27

    Cetrnaestogodisnja djevojcica se ljubila sa fudbalerom kojeg je tek upoznala na "porodicnoj" zurki!? Kud plovi ovaj brod?!

  • stefan

    8. avgust 2016 | 13:44

    Baš će u komu da padne od komad...

  • EvoneznambogUmi...

    8. avgust 2016 | 14:04

    Maloletna+droga+bogati fudbaler= dogovor o finansijskoj naplati stete!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA